Sevdiğim kız intihar etmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kız

O yüzden eğer bu kadar uzun zamandan beri hoşlanıyorsan açılman gerekiyordu. Red yesen daha az üzülürdün. Başın sağ olsun bu arada.

Benim arkadaşım bu son 2 haftada tren çarpması sonucu 1 ve aşırı dozdan farklı bir arkadaşını kaybetti arada bir dalıp gidiyor elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum.

Yani demek istediğim ailesine destek olman yanlarında olman acın büyük fakat hayat böyle acı gerçekler yüzüne çarpar geçer sen elinden geleni yapmışsın aramışsın konuşmak istemişsin bu yüzden kendini suçlu hissetme.

O yüzden eğer bu kadar uzun zamandan beri hoşlanıyorsan açılman gerekiyordu. Red yesen daha az üzülürdün. Başın sağ olsun bu arada.
İntiharı bir kenara bırakıyorum, 9 yıldır birine açılamıyorsan sorun sendedir.
Açılıp sevgili olsalardı bu sefer arkadaş daha kötü olacaktı saçmalamayın arkadaşlar.

Açılıp sevgili olsalardı bu sefer arkadaş daha kötü olacaktı saçmalamayın arkadaşlar.
9 yıldır açılamamış, erkenden teklif etseydi bile kız yine kabul etmezdi bence. Ama her türlü arkadaş üzülürdü farkı olmazdı.

Başın sağ olsun dostum. Ben de benzer bir durumu trafik kazasında yaşamıştım. Gerçekten zor bir şey.

Türkiye'de intihar normal artık. Instagram'da gormustum Alanya'da bir genc intihar etmis. Uzucu ne diyeyim.

Başın sağ olsun Allah sabır versin. Dışarıdan bakıldığında atlatılabilir gibi gözükür olaylar ama yaşamadan bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…