Yapacak bir şey yok, başın sağ olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?hamzademir1
Yetkin
2015 yılından beri bir kızdan hoşlanıyorum, flörttük diyebiliriz. Sürekli birlikte takılıyorduk. Son zamanlarda benden soğudu, tam ben ona açılacakken oldu bu olay. Ben yine de açıldım ama psikolojisinin iyi olmadığını biraz dinlenmek istediğini söyledi. Evlerimize gittik, ertesi gün kıza yazdım nasılsın diye. Sonra konuşuruz dedi ben de ertesi gün tekrar yazdım ve bana konuşacak durumda değilim demekle yetindi. Aradan 2 gün geçti kızı her aradığımda reddetti aramayı. Son zamanlarda hiç haber alamıyordum, WhatsApp'tan yazdığımda tek tık oluyordu ama beni engellememişti. 1 hafta öyle geçti, ve ölüm haberini bugün aldım babasından. Ne yapacağım bilmiyorum.
O yüzden eğer bu kadar uzun zamandan beri hoşlanıyorsan açılman gerekiyordu. Red yesen daha az üzülürdün. Başın sağ olsun bu arada.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
2015 yılından beri bir kızdan hoşlanıyorum, flörttük diyebiliriz. Sürekli birlikte takılıyorduk. Son zamanlarda benden soğudu, tam ben ona açılacakken oldu bu olay. Ben yine de açıldım ama psikolojisinin iyi olmadığını biraz dinlenmek istediğini söyledi. Evlerimize gittik, ertesi gün kıza yazdım nasılsın diye. Sonra konuşuruz dedi ben de ertesi gün tekrar yazdım ve bana konuşacak durumda değilim demekle yetindi. Aradan 2 gün geçti kızı her aradığımda reddetti aramayı. Son zamanlarda hiç haber alamıyordum, WhatsApp'tan yazdığımda tek tık oluyordu ama beni engellememişti. 1 hafta öyle geçti, ve ölüm haberini bugün aldım babasından. Ne yapacağım bilmiyorum.
Benim arkadaşım bu son 2 haftada tren çarpması sonucu 1 ve aşırı dozdan farklı bir arkadaşını kaybetti arada bir dalıp gidiyor elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum.
Yani demek istediğim ailesine destek olman yanlarında olman acın büyük fakat hayat böyle acı gerçekler yüzüne çarpar geçer sen elinden geleni yapmışsın aramışsın konuşmak istemişsin bu yüzden kendini suçlu hissetme.
O yüzden eğer bu kadar uzun zamandan beri hoşlanıyorsan açılman gerekiyordu. Red yesen daha az üzülürdün. Başın sağ olsun bu arada.
Açılıp sevgili olsalardı bu sefer arkadaş daha kötü olacaktı saçmalamayın arkadaşlar.İntiharı bir kenara bırakıyorum, 9 yıldır birine açılamıyorsan sorun sendedir.
0emiray
Yetkin
Her iki durumda da konu sahibi, kızı seviyor. Hiçbir farkı olmazdı.Açılıp sevgili olsalardı bu sefer arkadaş daha kötü olacaktı saçmalamayın arkadaşlar.
9 yıldır açılamamış, erkenden teklif etseydi bile kız yine kabul etmezdi bence. Ama her türlü arkadaş üzülürdü farkı olmazdı.Açılıp sevgili olsalardı bu sefer arkadaş daha kötü olacaktı saçmalamayın arkadaşlar.
Koneko Toujou
Üstün
Başın sağ olsun dostum. Ben de benzer bir durumu trafik kazasında yaşamıştım. Gerçekten zor bir şey.
teknolojisefiri
Becerikli
Başın sağ olsun Allah sabır versin. Dışarıdan bakıldığında atlatılabilir gibi gözükür olaylar ama yaşamadan bilinmez..