Sevgilime takıntılı çocuk için ne yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gore
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 115
  • Etiketler Etiketler
    çocuk var

gore

Çalışkan
Yer
Kayseri
Sevgilimle şükürler olsun iyi bir ilişkimiz var ve gerçekten birbirimizi çok seviyoruz. Benden önce, ortaokul hayatında tanıştığı ve sevgilime karşı aşırı takıntılı bir çocuk var. Sevgilimi hiç bırakmıyor; sürekli sahte hesap açıp taciz ediyor, bana yazmaya çalışıyor ve aramızı bozmak için uğraşıyor.

Sevgilimi zamanında zorla taciz etmek için kovalamışlığı da var. Bunları sevgilimin ağzından anlatıyorum. Bu yüzden kendisinde travma oluştu. Sevgilim onun adını duyduğunda çok korkuyor, ben de sakinleştirmeye çalışıyorum.

Ne yapsak bizi salmıyor ve uzun zamandır böyleymiş. Şu an uzak mesafe olduğumuz için ben de bir şey yapamıyorum. Buradaki insanlardan fikir almak istiyorum.

Ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

Bunu yapınca sevgilim, ailesine karşı şantaj içerikli mesajlar ve fotoğraflar atmasından korkuyor. Malum çocuğa bir şey olacağını pek sanmıyorum şikayet etsek de.

KVKK diye bir şey var bu ülkede yanlış anlama ama cinsel içerikli bir şey değilse en fazla ne olabilir muhtemelen mastürbasyon bagımlısı sünepe ileride bırakmazsa sevgilinin peşine kaçırmaya çalısırsa veya daha da bağımlı kalıp daha kötü şeyler yaparsa ne yapacaksın.

Ben söylemiştim önceden ama travma bırakmış çok fazla sevgilime. Bu yüzden aşırı korkuyor ben de şu an başka şehirde yaşıyorum ailesel nedenlerden dolayı, yanına gidemiyorum. Nasıl ikna etmeliyim sizce sevgilimi korkutmadan, bana tavsiye verir misiniz?

Reis vallahi hiç sevgilinni tanımıyorum huyunu suyunu bilmiyorum bir şey diyemem bu konuda ama bir şey yapman lazım orası kesin normal değil çünkü bu.

Kızın aile yapısı nasıldır siz biliyorsunuz, duruma göre ailesine iletebilir.
Annesi problem değil de babası çok sıkıntılı bu olayı duysa çıldırabilir her şeyde kızını suçlayan bir babası var biraz. Ondan dolayı önce sevgilimle konuşup sonra ailesine nasıl haber vermeliyim şu an biraz düşüneceğim.

Burada konu açacağına az erkek olup elemanı bulup bir ayar çek, burdakiler o sapığı tanımıyor sen tanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…