KS KS gore Çalışkan Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 61 Beğeniler 25 Yer Kayseri Dün 23:43 #12 Miles Upshur dedi: Burada konu açacağına az erkek olup elemanı bulup bir ayar çek, burdakiler o sapığı tanımıyor sen tanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı şehirde değiliz. Ayrıca şu an şartlı tahliyem var çok titiz davranmaya çalışıyorum. Shadow00 dedi: Yaşın kaç senin? Genişletmek için tıkla... 17.
Miles Upshur dedi: Burada konu açacağına az erkek olup elemanı bulup bir ayar çek, burdakiler o sapığı tanımıyor sen tanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı şehirde değiliz. Ayrıca şu an şartlı tahliyem var çok titiz davranmaya çalışıyorum. Shadow00 dedi: Yaşın kaç senin? Genişletmek için tıkla... 17.
Shadow00 50 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 324 Beğeniler 123 Dün 23:49 #13 gore dedi: Kanka aynı şehirde değiliz. Ayrıca şu an şartlı tahliyem var çok titiz davranmaya çalışıyorum. 17. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 17 yaşındasın bu sene YKS'ye gireceksin, sevgili yapıp onun problemlerini dert ediyorsun. 2-3 aylık muhabbet edeceğin kızdan sanane? Otur derslerine, sınavlarına çalış, boş boş işlerle uğraşma. Bırak kız kendini düşünüp naparda yapsın.
gore dedi: Kanka aynı şehirde değiliz. Ayrıca şu an şartlı tahliyem var çok titiz davranmaya çalışıyorum. 17. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 17 yaşındasın bu sene YKS'ye gireceksin, sevgili yapıp onun problemlerini dert ediyorsun. 2-3 aylık muhabbet edeceğin kızdan sanane? Otur derslerine, sınavlarına çalış, boş boş işlerle uğraşma. Bırak kız kendini düşünüp naparda yapsın.