Kendimce sebepleri.
ABD: Bize ambargo yapmaları ve süt tozu gibi zararlı şeyleri alıştırdılar.
Sırbistan: Osmanlı zamanında bize isyan yaptılar.
Bulgaristan: Türklere eziyet çektirdiler ve attılar ülkeden.
Yeni Zelanda ve Avustralya: Çanakkale'ye saldırdılar.
Ermenistan: Bize isyan çıkartıp kendilerini kurban gibi gösterdiler.
Sırbistan'ı bu sebepten eklememelisin. Milliyetçilik seviyemi bilmem fakat birisinin malını zorla alırsan ve o kişi malını geri alırsa mızmızlanamazsın. Bir yeri bilmem kaç yüz sene kontrol edip en başta kendi dilini konuşturtamadıysan bırak bağımsız olsunlar. Beceriksizsen isyan ederler. Şehitlerimize üzülüyorum.
Bulgaristan gibi diğer ülkeler içinde hemen hemen aynı şey geçerlidir. Oraya yazacağın "eziyet etmeleri ve Türklere karşı katliam yapmaları" olmalı, benim bu devletlere karşı kızgın olduğum tek nokta bu. Zamane mental retarde devlet adamları yüzünden boş yere ölen insanlarımız.
ABD'ye helal. Kardeş, bu halk bunu hak ediyor. Geçmişten bugüne ABD'nin ipini elinde tuttuğu tüm adamları kahraman ilan ettiler. Siyasilerin, gazetecilerin hapiste senin. Sen daha kendine saygı duymuyorsun, adam neden ambargo uygulamasın, ezmesin? Sen güçlü ol sen ambargo uygula.
Ermenistan hakkında bilgim yok, araştırmadım. Fakat fazlasıyla samimiyetsiz görünüyorlar. Keşke Gürcistan-Ermenistan-Azerbaycan, Rus yalakalığından uzak bir şekilde konfedere olsalardı.
Kendi sevmediğim ülkeler listesini bırakayım:
Müslüman tüm ülkeler,
Güney Amerika'daki her şey,
Afrika,
Hindiçin,
Hatta saymaya gerek yok. Aslında şu devirde neredeyse sevdiğim bir ülke yok. Zekası geriye bakmayan, seküler, sjw ve woke olmayan devletleri seviyorum. Gerisini sevmiyorum. Bu sevmeme değeri 1-10 arasında değişiyor.