Detaylar
Kim cevapladı?Steam'ın kendi özelliği zaten, ban yemessin ben de kullandım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun zaman önce hesabımda kullanmıştım bir problem olmamıştı ama Steam Sözleşmesine göre mantıken otomasyona giriyor. Valve'ın napacağı belli olmaz.Kullanmadım ama yakın zamanda kullanmayı düşünüyorum. Ban yer miyim?
Seviye yükseltme servisi ne hocam?Steam'ın kendi özelliği zaten, ban yemessin ben de kullandım.
Arkadaş mevsimsel rozetten bahsediyor sanırım. Bu rozetleri kullandığın zaman puanla alıyorsun, seviyen yükseliyor. Ben böyle yapa yapa 25.seviyeden 40.seviyeye yükseltmiştim.
eternatus
Becerikli
Bot sizin yerinize envanterinizdeki kartları rozete dönüştürüyor.
Hayır hesaba koleksiyon kartı yolluyorlar.Bot sizin yerinize envanterinizdeki kartları rozete dönüştürüyor.
Ban sebebi olması için bir sebep yok bence, bu botlar sana oyunlarla ilgili kartları veriyor sen de kartları işleyerek seviyeni arttırıyorsun
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bunu kast etmiştim.Bot sizin yerinize envanterinizdeki kartları rozete dönüştürüyor.
Steam puan sistemini kısıtladığı için artık yapamıyorum hocam.Arkadaş mevsimsel rozetten bahsediyor sanırım. Bu rozetleri kullandığın zaman puanla alıyorsun, seviyen yükseliyor. Ben böyle yapa yapa 25.seviyeden 40.seviyeye yükseltmiştim.
Eki Görüntüle 235256
eternatus
Becerikli
Hayır ban riski yok bu metodun illegal bir şey yok çünkü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-