Detaylar
Kim cevapladı?Kesinlikle sevilmek.
Sevmekten daha güzel bir şey varsa o da sevilmektir. Sevilen insan cennette gibidir. Değerini bildiği sürece, değerini bilmezse cehennemden farksızdır.
Sevmekten daha güzel bir şey varsa o da sevilmektir. Sevilen insan cennette gibidir. Değerini bildiği sürece, değerini bilmezse cehennemden farksızdır.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Kimin tarafından sevilip, kimi sevdiğine bağlı.Bence sevmek çok daha güzel bir duygu, siz hangisini tercih edersiniz?
tavana bakıp şebnem ferah dinlerken kurgu yaptığım bir anda bunu hiç düşünmemiştim demek ki bir sevdiğiniz yok.
Emre Human
Üstün
Herkes sevebilir ama herkes sevilemez.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İkisinin de aynı anda olması derim ben. Benim sevdiğim kişi tarafından sevilmek kadar güzeli yok.
Emre Human
Üstün
Böyle bir durum yaşamıştım da elden pek bir şey gelmiyor açıkçası. Kırmadan açıklamak en iyisi.Sizin hoşlanmadığınız biri sizi seviyor olsa peki?
Sizin sevdiğiniz biri oldu mu?Böyle bir durum yaşamıştım da elden pek bir şey gelmiyor açıkçası. Kırmadan açıklamak en iyisi.
Emre Human
Üstün
İlkokulda tam sevgili demeyelim de güzel, tatlı karşılıklı ilişkimiz vardı biriyle. İlkokuldan sonra hiç konuşmadık aradan yıllar geçse de ara ara aklıma geliyordu, hala geliyor. İnstagramını buldum birkaç kere istekte attım ama kabul etmedi, neden bilmiyorum. Onun dışında sevdiğim biri olmadı.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-