- Makaleler
- 23
SH.ARC adlı bir dosya null şeklinde şifrelenmiş. Nasıl İngilizceye çevirebilirim?
Peki Silent Hill Origins için uygun dosyayı atma şansınız var mı? Ben bulamadım bir türlü. Ayrıca size Persona 3 Portable Türkçe yaması göndermiştim ne yaptınız onu?GBATemp'de şu denmiş:
"Çözdüm. Aşağıdaki script ile quickbms kullandım: arc_WpX.bms. Sadece ZenHAX'ta "WpX" arayın."
İngilizce kaynaklardan araştırma yapmanız daha iyi olacaktır hocam.
Hocam öyle bir şansım yok, çünkü ben bu işlerle ilgilenmiyorum çeviri vb. yapmıyorum ben. Kaç tane Japonca'dan çevrilmedi diye oynamadığım PSP oyunu var.Peki Silent Hill Origins için uygun dosyayı atma şansınız var mı? Ben bulamadım bir türlü.
Denemeye fırsatım olmadı hocam. Bugün deneyeceğim.Ayrıca size Persona 3 Portable Türkçe yaması göndermiştim ne yaptınız onu?
Ben de denemedim. Deneyince görüşlerini yazarsın.Denemeye fırsatım olmadı hocam. Bugün deneyeceğim.
PSP versiyonu için var mı peki?Şu bloga göz atabilirsin adam detaylı rehber hazırlamış. Bu arada Silent Hill Origins için zaten halihazırda Türkçe yama var.
Uğraşacağım. Çok sağ ol dostum.PSP için yok uğraşmak istersen o blog sayfasına göz at derim adam bayağı açıklayıcı anlatmış.