Yer
Kaer Morhen
Sırf bunu yazmak için açtım hesabı. Almanızı önermem global key olmasına rağmen Steam ülkemde bu kodun kullanılmadığını söyleyip kodu kabul etmedi. Siteye bildirdim bakalım iade yaparlar belki yapmazlarsa da sağlık olsun diyelim 200 lira için çok da üzülemeyeceğim. Bu da bir deneyim oldu deyip geçeceğiz mecbur :D

Sırf bunu yazmak için açtım hesabı. Almanızı önermem global key olmasına rağmen Steam ülkemde bu kodun kullanılmadığını söyleyip kodu kabul etmedi. Siteye bildirdim bakalım iade yaparlar belki yapmazlarsa da sağlık olsun diyelim 200 lira için çok da üzülemeyeceğim. Bu da bir deneyim oldu deyip geçeceğiz mecbur :D
Hocam birde buraya yazsanız biz denesek belki birine denk gelir boşa gitmemiş olur. :D

Benimde almak istediğim bir oyundu 0.30 fark için değmez böyle çok bilinmeyen site için heleki. Hemde sonbahar indirimlerinde daha fazla indirime girebilir.

4KHRK-06PVX-62VL8 verdikleri kod bu. Gmail üzerinden gerekli ssleri atmamı istediler her attığımda beğenmeyip aynı maili 2-3 kez gönderip en sonunda dönmeyi bıraktılar. Rezillik gerçekten.
Hocam aldığınız ürünün Türkiye'de geçerli olduğuna emin misiniz? Satın alırken dikkat etmemiş olabilir misiniz?
1758367286633.webp