ZCPS21 85 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.500 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.783 Bugün 19:27 #1 Shadow Slave novelinin Manhua uyarlaması yayınlandı, noveli popüler idi ancak okumadığım için yorumum yok.
Shadow Slave novelinin Manhua uyarlaması yayınlandı, noveli popüler idi ancak okumadığım için yorumum yok.
Roronoa Zoro 1 Üyecik Katılım 19 Ağustos 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 4 Bugün 19:36 #2 Daha erken gelmesi lazımdı. Onun haricinde sıkıcı seri, beni sarmamıştı. Lord of Mysteries ile karıştırdım. O da sıkıcıydı.
Daha erken gelmesi lazımdı. Onun haricinde sıkıcı seri, beni sarmamıştı. Lord of Mysteries ile karıştırdım. O da sıkıcıydı.
KS KS ZCPS21 85 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.500 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.783 20 dakika önce #3 Roronoa Zoro dedi: Daha erken gelmesi lazımdı. Onun haricinde sıkıcı seri, beni sarmamıştı. Lord of Mysteries ile karıştırdım. O da sıkıcıydı. Genişletmek için tıkla... En son City Of Sin mi ne okumuştum, üzerine sıkıcılık açısından koyacak seri yok, 200 bölümde anca başlıyor hikaye ancak hatırladığım kadarıyla açılışı efsaneydi keza finali çok vasattı. Manhwa uyarlaması rezalet.
Roronoa Zoro dedi: Daha erken gelmesi lazımdı. Onun haricinde sıkıcı seri, beni sarmamıştı. Lord of Mysteries ile karıştırdım. O da sıkıcıydı. Genişletmek için tıkla... En son City Of Sin mi ne okumuştum, üzerine sıkıcılık açısından koyacak seri yok, 200 bölümde anca başlıyor hikaye ancak hatırladığım kadarıyla açılışı efsaneydi keza finali çok vasattı. Manhwa uyarlaması rezalet.
Red John 4 Uzman Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 235 Beğeniler 431 11 dakika önce #4 Anime uyarlamasini da hak eden bi' seri.