Michael MYERS Saygın Gelişen Oyun Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.603 Çözümler 101 Beğeniler 7.149 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 21:33 #1 Kurulumu yaptım. Sistemim: RX 9070 XT Ryzen 5 9600X 32 GB RAM Oyunu 2K'de ve PS4 Pro ayarında açtım. Arada drop giriyor ama shaderlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir de arada görüntü acayip oluyor. Bu, shaderlarla düzelir mi?
Kurulumu yaptım. Sistemim: RX 9070 XT Ryzen 5 9600X 32 GB RAM Oyunu 2K'de ve PS4 Pro ayarında açtım. Arada drop giriyor ama shaderlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir de arada görüntü acayip oluyor. Bu, shaderlarla düzelir mi?
Çözüm Kriyus Bugün 21:35 Michael MYERS dedi: Kurulumu yaptım. Sistemim: RX 9070 XT Ryzen 5 9600X 32 GB RAM Oyunu 2K'de ve PS4 Pro ayarında açtım. Arada drop giriyor ama shaderlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir de arada görüntü acayip oluyor. Bu, shaderlarla düzelir mi? Eki Görüntüle 284645 Genişletmek için tıkla... PS4 Pro ayarını kapatıp deneyebilirsiniz, bazen sorun çıkartabiliyor. Ve evet, oyun shader'leri tamamlayınca droplar azalıyor.
Michael MYERS dedi: Kurulumu yaptım. Sistemim: RX 9070 XT Ryzen 5 9600X 32 GB RAM Oyunu 2K'de ve PS4 Pro ayarında açtım. Arada drop giriyor ama shaderlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir de arada görüntü acayip oluyor. Bu, shaderlarla düzelir mi? Eki Görüntüle 284645 Genişletmek için tıkla... PS4 Pro ayarını kapatıp deneyebilirsiniz, bazen sorun çıkartabiliyor. Ve evet, oyun shader'leri tamamlayınca droplar azalıyor.
Kriyus Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 960 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 425 Bugün 21:35 #2 Michael MYERS dedi: Kurulumu yaptım. Sistemim: RX 9070 XT Ryzen 5 9600X 32 GB RAM Oyunu 2K'de ve PS4 Pro ayarında açtım. Arada drop giriyor ama shaderlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir de arada görüntü acayip oluyor. Bu, shaderlarla düzelir mi? Eki Görüntüle 284645 Genişletmek için tıkla... PS4 Pro ayarını kapatıp deneyebilirsiniz, bazen sorun çıkartabiliyor. Ve evet, oyun shader'leri tamamlayınca droplar azalıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael MYERS dedi: Kurulumu yaptım. Sistemim: RX 9070 XT Ryzen 5 9600X 32 GB RAM Oyunu 2K'de ve PS4 Pro ayarında açtım. Arada drop giriyor ama shaderlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir de arada görüntü acayip oluyor. Bu, shaderlarla düzelir mi? Eki Görüntüle 284645 Genişletmek için tıkla... PS4 Pro ayarını kapatıp deneyebilirsiniz, bazen sorun çıkartabiliyor. Ve evet, oyun shader'leri tamamlayınca droplar azalıyor.
KS KS Michael MYERS Saygın Gelişen Oyun Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.603 Çözümler 101 Beğeniler 7.149 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 21:43 #3 Kriyus dedi: PS4 Pro ayarını kapatıp deneyebilirsiniz, bazen sorun çıkartabiliyor. Ve evet, oyun shader'leri tamamlayınca droplar azalıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, onu kapatınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Kriyus dedi: PS4 Pro ayarını kapatıp deneyebilirsiniz, bazen sorun çıkartabiliyor. Ve evet, oyun shader'leri tamamlayınca droplar azalıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, onu kapatınca düzeldi.