Sharkoon marka PSU patlar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Art The Clown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 397

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, bazıları patlar falan diyor doğru mu? Şu an 5 sene olacak bende sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar, bazıları patlar falan diyor doğru mu? Şu an 5 sene olacak bende sorunsuz çalışıyor.

Her PSU patlayabilir ama bu PSU'da ihtimal daha yüksek şaka bir yana korkucak bir şey yok bütçe çıktığı zaman daha iyisi ile değiştirirsiniz çok verimsiz olması dışında büyük güvenlik riskleri yoktur.

Muhtemelen bu konu Technopat'a açılan bir konudan türevlendi.

İnşa kalitesi düşük güç arzı ünitelerinde kapasitenin sınırlarında dolaşmak her zaman tehlikelidir ama günlük sıradan kullanıcı için öyle ahım şahım sorun yok. 3080 kullanmıyorsunuzdur zaten o güç kaynağıyla. Yukarıdaki konunun sahibi PSU'nun sınırlarında dolaştığı için başına öyle bir olay gelmiş. Malum kalitesi yerlerde sürünen güç kaynaklarına yüklenmeye gelmiyor, narin oluyorlar.

Kısacası 3080 falan kullanmıyorsanız dert etmeyin. Muhtemelen yeni alacağınız PSU sistem için overkill ve bir o kadar da masraflı olacak.

İ7 3770
GTX 1650 kullanıyorum hocam.

Halihazirda sorun yoksa degistirmeye gerek yok. Benim param bol, sistem icin overkill olsa da PSU almak istiyorum diyorsaniz butce dahilinde bir seyler onereyim ama basta da dedigim gibi geregi yok, elzem degil.

GTX 1650 ile sorun çıkartmaz tabii ileride sistem yükseltecekseniz yenisi alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…