Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, bazıları patlar falan diyor doğru mu? Şu an 5 sene olacak bende sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar, bazıları patlar falan diyor doğru mu? Şu an 5 sene olacak bende sorunsuz çalışıyor.
İ7 3770Muhtemelen bu konu Technopat'a açılan bir konudan türevlendi.
Sharkoon SHP650 V2 650W patladı
Merhaba, bu PSU'yu 5 ay önce aldım. Aşağıdaki test verilerine göre 650 watt sorunsuz çekilmesi lazım ama ben 5 ay 400 watt çektim. 80+ sertifikasına güvenerek ayrıca korumalarına güvenerek 540 watt çekmek istediğimde 5 dk sonra PSU içinden poff sesler geldi ve bir koku ve yanık sesi sonuç mevta...www.technopat.net
İnşa kalitesi düşük güç arzı ünitelerinde kapasitenin sınırlarında dolaşmak her zaman tehlikelidir ama günlük sıradan kullanıcı için öyle ahım şahım sorun yok. 3080 kullanmıyorsunuzdur zaten o güç kaynağıyla. Yukarıdaki konunun sahibi PSU'nun sınırlarında dolaştığı için başına öyle bir olay gelmiş. Malum kalitesi yerlerde sürünen güç kaynaklarına yüklenmeye gelmiyor, narin oluyorlar.
Kısacası 3080 falan kullanmıyorsanız dert etmeyin. Muhtemelen yeni alacağınız PSU sistem için overkill ve bir o kadar da masraflı olacak.
Kusura bakmayın hocam, dikkat etmemişim bıraktığınız tepkilere.Zaten konuya gereken cevaplar verilmiş, beğenilerimi bırakıp devam etmiştim. Konuyu gördüm yani.