30 euro sınırı var iken alınacak seçenekler az. Yine de indirim var.
Mail atarak faturayı düşük göstermelerini isteyip vergisiz bir şekilde alabilirsiniz.

Mail'e böyle de yazabilirsiniz:

Hi,

In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues.(10-12$) Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress(PalExpress Distributorship) Have a good day. Thanks.

Order number:

Personal ID number:

Order number'a sipariş numarası, Personal ID Number'a T.C kimlik numarasını yazıyorsunuz.

Son düzenleme:
Mail atarak faturayı düşük göstermelerini isteyip vergisiz bir şekilde alabilirsiniz.

Mail'e böyle de yazabilirsiniz:

Hi,

In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues.(10-12$) Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress(PalExpress Distributorship) Have a good day. Thanks.

Order number:

Personal ID number:

Order number'a sipariş numarası, Personal ID Number'a T.C kimlik numarasını yazıyorsunuz.
Başka bir forumda yunexpress ile gönderimlerde vergi alınmadığını söylemişlerdi. Faturayı düşük göstermemize gerek var mı bu durumda anlamadım

Selam simgot em6l denemek istiyorum iem olayına yeni başladım sayılır 7hz salnotes zerom var. Bana enstrüman ayrımı, sahne genişliği, nötr ve net iem olarak ne önerirsiniz simgot em6l iyi midir?