Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meto155

Çalışkan
Hocalarım merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Bir sorum var geçen hafta shenzhenaudiodan Tangzu Waner SG2 sipariş verdim ve 12 Haziran'da İstanbul'a indi uçak ondan sonra gümrük aşamasında yazıyor. Fakat 5 gündür gümrükte olması normal mi sizce? Önceden aldığım ürünler en fazla 2-3 günde gümrükten geçerdi. Siteye kaybolurken başta T.C. no ile ilgili bir bilgi de istemedi diye hatırlıyorum sonradan faturayı düşük gösterme hakkında yazarken oraya yazmıştım T.C.'yi. Yardımcı olursanız sevinirim.

@Simon hocam siz bilgilisiniz galiba bu konularda başka bir forumdan arkadaş tavsiye etti, yardımcı olursanız sevinirim

Screenshot_2025-06-16-21-20-04-19_2c9606bce337650a539aceea20c7df58.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocalarım merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Bir sorum var geçen hafta shenzhenaudiodan Tangzu Waner SG2 sipariş verdim ve 12 Haziran'da İstanbul'a indi uçak ondan sonra gümrük aşamasında yazıyor. Fakat 5 gündür gümrükte olması normal mi sizce? Önceden aldığım ürünler en fazla 2-3 günde gümrükten geçerdi. Siteye kaybolurken başta T.C. No ile ilgili bir bilgi de istemedi diye hatırlıyorum sonradan faturayı düşük gösterme hakkında yazarken oraya yazmıştım T.C.'yi. Yardımcı olursanız sevinirim.

@Simon hocam siz bilgilisiniz galiba bu konularda başka bir forumdan arkadaş tavsiye etti, yardımcı olursanız sevinirim

Eki Görüntüle 155430

Hos geldin. Durum normal eger T.C.'nizi ve sipariş takip numaranizi verdiyseniz. Ayrica Shenzhenaudio'nun takip uygulamasi kotu calisiyor. Dogru gostermiyor.
Orijinali kullan bence. Ek aparat sesi bozacaktır.
Orjinalin uzunluğu da yetmeyecek muhtmelen kasam masamın altında ve biraz uzak hocam.Coilwhine olmasa masamın üstüne bile koyarım da çok rahatsız ediyor.Şu attığım ürünleri alıp o şekilde kullanmak olacak galiba en mantıklı çözüm.

Orjinalin uzunluğu da yetmeyecek muhtmelen kasam masamın altında ve biraz uzak hocam.Coilwhine olmasa masamın üstüne bile koyarım da çok rahatsız ediyor.Şu attığım ürünleri alıp o şekilde kullanmak olacak galiba en mantıklı çözüm.
Ne yaptınız?
Aynı durum bende de var. Bu IEM'lerin kablosu düdük kadar. Benim de eski hyperx alpha coru'un bir uzatması var ama sese etki eder mi bilmem. Siz ne yaptınız? Eski uzatmayla ses kalitesi kötülesti mi dendigi kadar?