Hakkında şikayet dolu şikayetvar'da. Sırf meraktan baktım nedir ne değildir diye, güvenilip para yatırılmaz. Zaten şayet kendi hesabına istediğin oyunu gönderse idi kara parayı senin üzerinden aklıyor olurdu. Bir yerden kredi kartı patlatmıştır, onunla oyunları alıp sana satıyordur. Senden gelecek parayla birlikte kredi kartındaki parayı çekmiş olup legalleştirirdi. Yoksa kim zarar edip sana oradan oyun yollasın?

1760400029364.webp

Hakkında şikayet dolu Şikayetvar'da. Sırf meraktan baktım nedir ne değildir diye, güvenilip para yatırılmaz. Zaten şayet kendi hesabına istediğin oyunu gönderse idi kara parayı senin üzerinden aklıyor olurdu. Bir yerden kredi kartı patlatmıştır, onunla oyunları alıp sana satıyordur. Senden gelecek parayla birlikte kredi kartındaki parayı çekmiş olup legalleştirirdi. Yoksa kim zarar edip sana oradan oyun yollasın?

Eki Görüntüle 192416

Bunları görmemiştim hocam. Ya alacağımdan değil ama uzun zamandır bu kişinin videolarını görüyorum merak ettim sorayım dedim. Eyvallah hocam.

Kimse babasının hayrına 100 TL'ye 200 dolarlık key vermez, buram buram dolandırıcı kokuyor.

Yok hocam onda sıkıntı yok herkes satıyor. O fiyatlara satılan oyunları yoldan çevirdiğin herhangi biri bile yapabilir onun amacı hesap değerini arttırmak saçma sapan oyunlar onlar. Ama 100 TL'ye istediğimiz oyunu vermesi dolandırıcı olduğunu gösteriyor.