Sadece Shorts videoları üzerine kurulu kanallar var. Bu videolardan iyi para kazanabiliyorlar mı? Reklam yok bir şey yok.
Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Eğer doğru kitleye içerik üretirsen kazandırır. Shorts'u genel anlamda çocuklar izliyor 4-13 yaş aralığı gibi bunlara üret içeriğini izlenir.
Geçen Roblox videosu attım 15.000 izlendi ve 44 saniyelik videoyu ortalama 37 38 saniyesini izlediler.
Shorts'ta atacağın video dikkat çekici önemli olsun. Videonun ilerideki kısmında olan önemli bir olayın bir başını videonun başına koy ilgi çeksin millet o zaman izler. Nasıl normal videolarda thumbnail önemli burada 0-2 saniyelik kısım çok önemli.
Geçen Roblox videosu attım 15.000 izlendi ve 44 saniyelik videoyu ortalama 37 38 saniyesini izlediler.
Shorts'ta atacağın video dikkat çekici önemli olsun. Videonun ilerideki kısmında olan önemli bir olayın bir başını videonun başına koy ilgi çeksin millet o zaman izler. Nasıl normal videolarda thumbnail önemli burada 0-2 saniyelik kısım çok önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zeynx242
Çalışkan
Bir de aynı lafı sürekli gevelemen lazım, hemen videoya geçersen daha az izleniyorsun.Eğer doğru kitleye içerik üretirsen kazandırır. Shorts'u genel anlamda çocuklar izliyor 4-13 yaş aralığı gibi bunlara üret içeriğini izlenir.
cakiiiiiii3
Uzman
He evet o merak uyandırıyor ama onun içinde baya iyi hazırlaması lazım metni.Bir de aynı lafı sürekli gevelemen lazım, hemen videoya geçersen daha az izleniyorsun.
RamKokusuSeven
Becerikli
Roblox atarsan Minecraft atarsan ama bak kritik nokta veletlere uygun olacak. İyi para kazanırsın YouTube'da yıllardır varım ve bunu anladım. Ya da bu Reddit hikayelerini atacaksın.
Son düzenleyen: Moderatör:
cakiiiiiii3
Uzman
3. shorts videosunu çocuklar için roblox attım izleniyor sonuna kadar izliyorlar bir de.Roblox atarsan Minecraft atarsan ama bak kritik nokta veletlere uygun olacak. İyi para kazanırsın YouTube'da yıllardır varım ve bunu anladım. Ya da bu Reddit hikayelerini atacaksın.
Reddit te doğru ilgi çeksin yeter millet izliyor zaten.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bakın taktik şu İşte bir şeyler diceniz şunu diyeceksiniz "Bu şeyi videonun sonunda söyliyeceğim" diyeceksiniz onlarda merak edecek sonuna kadar gidecekler.3. shorts videosunu çocuklar için roblox attım izleniyor sonuna kadar izliyorlar bir de.
Reddit te doğru ilgi çeksin yeter millet izliyor zaten.
- Makaleler
- 6
Twitter'da Reddit'te tutan içerikleri YouTube Shorts'a atabilirsin. Çocuklara özel içerikler yapabilirsin. Tabii ki normal videolar kadar kazandırmıyordur ama videoların tutma ihtimalin fazla.
Aslında Shorts izlerken eğer premium yoksa çıkıyor ama kaydırdığın için gidiyor.
Aslında Shorts izlerken eğer premium yoksa çıkıyor ama kaydırdığın için gidiyor.
Hocam videonun sahibinde çıkmıyor ya reklam ondan diyorum. Öyle araya kaynamış ayrı bir shorts gibi çıkıyor.Twitter'da Reddit'te tutan içerikleri YouTube Shorts'a atabilirsin. Çocuklara özel içerikler yapabilirsin. Tabii ki normal videolar kadar kazandırmıyordur ama videoların tutma ihtimalin fazla.