Oyunculukgibisi

Becerikli
Cidden verdiğim fotoğraflara bakın. Sırf bu yüzden Reels'e geçtim. Disslike atıp üstüne bu kanalı önerme dememe rağmen hala bu videolar çıkıyor karşıma. Bir yabancı görse utanırım gerçekten.

Screenshot_20240530-070601_YouTube.webp
Screenshot_20240530-070550_YouTube.webp
Screenshot_20240530-070315_YouTube.webp
Screenshot_20240530-070735_YouTube.webp
Screenshot_20240530-071454_YouTube.webp
Screenshot_20240530-071645_YouTube.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden verdiğim fotoğraflara bakın. Sırf bu yüzden Reels'e geçtim. Disslike atıp üstüne bu kanalı önerme dememe rağmen hala bu videolar çıkıyor karşıma. Bir yabancı görse utanırım gerçekten.

Vallahi hem YT Shorts hem de Reels kullanıyorum. YT Shorts hiç böyle değil benim :D senin algoritmada sorun olabilir bence.

Muhtemelen o tarz videolara beğeni attığınız için geliyor. Orada atacağınız beğeni, onu paylaşana prim kastırmaktan başka işe yaramaz. Onun için boş geçebilirsiniz. İlgilenmiyorum olarak raporlayabilirsiniz.

Muhtemelen o tarz videolara beğeni attığınız için geliyor. Orada atacağınız beğeni, onu paylaşana prim kastırmaktan başka işe yaramaz. Onun için boş geçebilirsiniz. İlgilenmiyorum olarak raporlayabilirsiniz.
Hocam ben asla onlara beğeni atmam. Ama birkaç kere sinirlenip bir şeyler yazdım saçma saçma videolar yapıyorsunuz diye ondan olabilir mi?

Hocam ben asla onlara beğeni atmam. Ama birkaç kere sinirlenip bir şeyler yazdım saçma saçma videolar yapıyorsunuz diye ondan olabilir mi?
YouTube algoritması yaptığınız çoğu şeyle değişiyor. Sadece beğeni atmak değil yani olay. İlgi duyduğunuz alan varsa onunla alakalı videoları açıp beğeni atın. Muhtemelen yaptığınız yorumlardan etkilendi algoritma.