Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana

Yorumlara da yazdığım gibi özellikle haberlerin sonlarına doğru neden Beyza isimli kişiye odaklandılar anlamadım. Haberin yarısından fazlasında o vardı, belki giyimindedir. Neyse çok derine inmeye gerek yok. Ekstra olarak en azından kendimize zarar veriyoruz, veriyorsak ki o da çok nadir oluyor. Bazıları gibi başka insanları... Offf neyse, ne düşünüyorsunuz konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani “bunu yapmayın, etmeyin” diye bir durum yok; yapabilirsiniz de. Ben kameraman olsam ben de Beyza ile konuşurdum, oralarda Beyza gibi gençleri görmek zor oluyor. Kısacası, kötü bir şey göremedim.

Ya, bence her şeyin arkasında bir şey aramayalım biraz; siz burada neye kuruldunuz?

Son düzenleme:
Yani “bunu yapmayın, etmeyin” diye bir durum yok; yapabilirsiniz de. Ben kameraman olsam ben de beyza ile konuşurdum, oralarda beyza gibi gençleri görmek zor oluyor. Kısacası, kötü bir şey göremedim.

Ya, bence her şeyin arkasında bir şey aramayalım biraz; siz burada neye kuruldunuz?

Cezam vardı sonunda bitti 😃 benim gördüğüm skateparklarda bu tarz kişiler çok oluyordu ondan şaşırdım sahi çok uzun zamandır gidemiyorum ondan olabilir neye kuruldunuz kısmına gelirsekte hocam şöyle bir şey var "ben sana demedim mi düşersin diye" "kolunu bacağını kırdın değil mi doğru söyle" gibi yerler dikkatimi çekti yani skateparkta iyice sakatlanacaksın diye bir şey yok haberde bunun üzerinde çok duruldu ve birçok aile tanıyorum sırf bu haberden dolayı çocuklarını skaparka göndermeyece aile.

Klasik Show haber. Nerede boş beleş bir haber varsa onu yapıyorlar pek ciddiye almamak lazım.

Hocam, her şeyi taksaydık büyük ihtimalle yaşayamazdık. Saçma sapan şeylere ‘tehlikeli’ diyorlar. Ailelerin bunu takmaması gerekir ama inanmıyorlar. Çok takmayın bunları.