Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Eğitim amaçlı için önerilmiştir olan şeylerden sorumlu değilim!
"Eğitim amaçlı" olmak üzere daha fazla böyle site önerebilir misin?
Eğitim amaçlı için önerilmiştir olan şeylerden sorumlu değilim!
Son düzenleyen: Moderatör:
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Siber güvenlikte alan belirlemeden ilerleyecek olursan çok karmaşık gelecektir ve emin çok zorlayıcı olur. İngilizce şart.
Yapay zeka harici bir öneri de benden gelsin(kendi ilerleyiş şeklim): Python ile başlayarak programlamaya giriş yap daha sonra GO ile devam et istersen direkt C ailesine geç, C dillerini öğrenmeye başladığında sistemine bir GNU-Linux kur. Linux öğrenerek ilerle, C dillerini tamamen öğrendiğinde projeler geliştirmeye başla ve Ctf'lere katıl bunları yaparken çok fazla şey öğrenmiş, kendini siber güvenlik alanında geliştirmiş olacaksın. Her siber güvenlikçi bir Hacker'dır (HTML ve CSS programlama dili değildir.)
Umarım siteler yüzünden uyarı almam
Tamamen eğitim amaçlı siteler:
Portswigger web Security academy: Web güvenliği.
Blue team labs online: Savunma öğretir
OverTheWir: Terminal
Cisco networking academy: Temel güvenlik.
Tryhackme: Saldırı simülasyonu.
Hack the box (htb): Saldırı simülasyonu.
Mıtre Att&C: Gerçekçilik.
Hackersploit: Üstekilerin hepsi.
Yapay zeka harici bir öneri de benden gelsin(kendi ilerleyiş şeklim): Python ile başlayarak programlamaya giriş yap daha sonra GO ile devam et istersen direkt C ailesine geç, C dillerini öğrenmeye başladığında sistemine bir GNU-Linux kur. Linux öğrenerek ilerle, C dillerini tamamen öğrendiğinde projeler geliştirmeye başla ve Ctf'lere katıl bunları yaparken çok fazla şey öğrenmiş, kendini siber güvenlik alanında geliştirmiş olacaksın. Her siber güvenlikçi bir Hacker'dır (HTML ve CSS programlama dili değildir.)
Umarım siteler yüzünden uyarı almam
Tamamen eğitim amaçlı siteler:
Portswigger web Security academy: Web güvenliği.
Blue team labs online: Savunma öğretir
OverTheWir: Terminal
Cisco networking academy: Temel güvenlik.
Tryhackme: Saldırı simülasyonu.
Hack the box (htb): Saldırı simülasyonu.
Mıtre Att&C: Gerçekçilik.
Hackersploit: Üstekilerin hepsi.
Son düzenleme:
Özelden mesajlaşmak yasakmış, konudan bağımsız kişisel sorularım vardı iş icabı olduğu için halka açık soramam.@2242 hocam konu üzerinde yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim.