Ginko

Başarılı
Evde lazım olur diye veya küçük işlerde kullanmak için sıcak silikon tabancası arıyorum, biraz araştırdım Einhell TC-GG 30W ve Bosch PKP 18 E 200W modellerini gördüm normalde Einhell almayı düşünüyordum ama biraz üstüne çıkıp Bosch almaya değer mi diye soracaktım, bunlar dışında önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.

Son düzenleme:
Bosch 200 w einhell 30 w hangisi daha doğru bir değerdir bilmiyorum ama okdr da çok işiniz yoksa bence einhell alabilirsiniz.

Bosch'u almalisiniz. 200W cok cabuk isinma demek. 30W ile bir iki dakika beklerken 200W ile bir kac sanyede is yapmaya baslayabirsiniz. Bosch'un diger avantaji cikisinin cok ince ve uzun olmasi. Bu sayede dar alanlarda rahatlikla kullanabilirsiniz. O fiyat farkina deger bunlar.

Son düzenleme:
Bosch'u almalisiniz. 200W cok cabuk isinma demek. 30W ile bir iki dakika beklerken 200W ile bir kac sanyede is yapmaya baslayabirsiniz. Bosch'un diger avantaji cikisinin cok ince ve uzun olmasi. Bu sayede dar alanlarda rahatlikla kullanabilirsiniz. O fiyat farkina deger bunlar.

Evet bu sebeplerden dolayi bende bosch alirdim çok güzel açıkladı arkadaş.