Ben

Yetkin
Oyunu en ucuz burada buldum, bakabilirsiniz;

Oynanış:

Ayrıca Bu oyunu satın alırsanız Disco Elysium - The Final Cut (15 TL) oyununu da almayı unutmayın!

Neden böyle bir şey dedim anlatayım, eTail minimum sepet tutarınızın 35 TL üstü olmasını istiyor, 35 TL altı olan herhangi bir oyunu satın alamazsınız, o yüzden bunları söylüyorum.

Her iki oyun da Steam CD Key olarak teslim edilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulan bir iki hafta Disco Elysium'u 80 liraya almıştım:mad:
Hocam yanlış değilsem 2 saatten az oynadıysanız ve üzerinden 15 gün geçmediyse iade edebiliyorsunuz isterseniz bi iade talebi oluşturun.

Hocam e-tail zaten genelde pahalı satar ama 150 tl normal oyun için değer mi bilemedim çünkü 102 liraya civilization complete pack almıştım, içinde oyuna eklenmiş ve ileride eklenicek tüm milletler ve komutanları vs. bulunuyor yani full dlc paketiydi ve asıl keyfi de dlc ler ile birlikte oynayınca çıkıyor.

Son düzenleme:
Hocam yanlış değilsem 2 saatten az oynadıysanız ve üzerinden 15 gün geçmediyse iade edebiliyorsunuz isterseniz bir iade talebi oluşturun.

Hocam e-tail zaten genelde pahalı satar ama 150 TL normal oyun için değer mi bilemedim çünkü 102 liraya Civilization Complete pack almıştım, içinde oyuna eklenmiş ve ileride eklenecek tüm milletler ve komutanları vs. bulunuyor yani Full DLC paketiydi ve asıl keyfi de DLC'ler ile birlikte oynayınca çıkıyor.

ETail'den alınca iade edilmiyor.