Siemens vs Bosch

Üst üsteden kastımız sık sık, gün içerisinde 3-5 defa çalıştırmak gibi mi? Bir de kurutmayı, alt kapağı manuel açılandan tercih ettik. Makine otomatik boşaltmasın, kontrol bizde olsun diye.

Borunun bir ucu makineye bir ucu da gidere takılır. Böylece makine kendisi otomatik boşaltır. Fakat gider kaynaklı koku yapması çok olası. En iyisi sizin yapacağınız gibi manuel boşaltmak. Fakat su boşaltma işlemini sol yukarıdaki çekmeceden yapabilirsiniz aşağı kısımda sürekli temizlemeniz gereken bir filtre var.

Üst üsteden kastım, program bitince bir daha çamaşır atıp makineyi tekrardan çalıştırmak. Zaten yaz ayındayız üst üste çalıştırmak parçaların fazladan ısınmasına sebep verecektir. Yani dolaylı yoldan makinenin arızalanması demek. 2-3 saat dinlendirmek çok faydalı olur. Genel olarak da makineyi 1 günde 3 kereden fazla çalıştırmak pek sağlıklı değil, tavsiye etmem. Bu sebeplerden dolayı 6-7 ayda ısı pompası bozulmuş çok makine tamir ettim.

Teşekkür ederim yorumlar için, çoğu soru işaretim ortadan kalktı. Ve sanırım benim için Siemens - Bosch savaşını Siemens kazandı

Bosch eskisi gibi değil ürünleri hemen bozuluyor.

Şans işi tamamen. Siemens ve bosch aynı fabrikadan çıkıyor. Aralarındaki fark minimal. Siemens makinaların "bazılarının" anakartları biraz daha iyi oluyor o kadar.
Peki buzdolaplarında buzluğun üstte mi yoksa altta mı olmasını önerirsiniz?

Peki buzdolaplarında buzluğun üstte mi yoksa altta mı olmasını önerirsiniz?
Altta olması büyük rahatlık. Gün içinde işiniz genelde soğutucu tarafta oluyor dondurucu ile pek bir işiniz yok. Üst tarafta olması daha ergonomik. Teknik açıdan değişen bir şey yok.

Altta olması büyük rahatlık. Gün içinde işiniz genelde soğutucu tarafta oluyor dondurucu ile pek bir işiniz yok. Üst tarafta olması daha ergonomik. Teknik açıdan değişen bir şey yok.
Benim arada kaldığım ürünler Bosch tarafında Seri 4 makinelerdi. Zannediyorum Seri 6 ve 8 var mış birde fakat onların fiyatları biraz kabarık. Tercihimi yorumlarınız doğrultusunda Siemens'ten yana kullanıyor olacağım fakat yine de meraktan sormak istedim. Bizim seçtiğimiz ürünler ile bu Seri 4'ler arasında farklar var mıdır? Ürünler bunlar:

Seçtiğiniz siemens cihazlar daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…