BehzatAmirim

Başarılı
Sıfır alması önemli. S1885/00’da oynar başlık yok sadece. Hangisini almalı? Güncel olarak Braun 5513 kullanıyorum.
  • Philips S3144/00 (₺2.100-2.200)
  • Philips X3021/00 (₺1.800-2.000)
  • Philips S1885/00 (₺1.400-1.500)
  • Xiaomi S301 (₺2.200)

Sıfır alması önemliyse jilete yönelmeniz lazım. Makineden sinekkaydı performansı beklemeyin. Sıfıra en yakın alan makine OneBlade sanırım.
Jilet kullanmak istesem makine aramazdım. Sıfırdan kastım 0mm’ye yakın kesmesi. Saydığım makineler sinek kaydı makineler olarak geçiyor zaten. OneBlade’den de daha iyiler.

Jilet kullanmak istesem makine aramazdım. Sıfırdan kastım 0Mm'ye yakın kesmesi. Saydığım makineler sinek kaydı makineler olarak geçiyor zaten. OneBlade'den de daha iyiler.

O makinelerin başlığı sıfır'a daha yatkın olduğu için sıfıra yakın keser. Hatta berberler de fade atmak için önce onlarla temizliyorlar. Yani bayağı sıfır alıyor aslında o başlıklar, makine kaliteliyse.

@BehzatAmirim

1788435406158.webp

Foil shaver diye geçiyor, bunlar çok iyi.

O makinelerin başlığı sıfır'a daha yatkın olduğu için sıfıra yakın keser. Hatta berberler de fade atmak için önce onlarla temizliyorlar. Yani bayağı sıfır alıyor aslında o başlıklar, makine kaliteliyse.

@BehzatAmirim

Eki Görüntüle 277725

Foil shaver diye geçiyor, bunlar çok iyi.
Hepsi aynı değil foillerin. Çok iyi makineleri var örneğin Braun’un ancak ben üç bıçaklı döner model arıyorum. Üç model arasında kaldım aslında Xiaomi pek de önemli değil. Philips/Braun harici marka tercih etmeyi düşünmüyorum.
Attığın makine ayrıca 10.000+ sence öyle bir şey mi arıyorum?😂