X XDragonX Gelişen Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 30 Beğeniler 5 21 Haziran 2025 #1 Daha dün teslim aldığım ve deneme fırsatımın çok olmadığı Logitech G29'u kalibrasyon yaparken devir ışığı tam yanmıyor. Sebebi nedir?
Daha dün teslim aldığım ve deneme fırsatımın çok olmadığı Logitech G29'u kalibrasyon yaparken devir ışığı tam yanmıyor. Sebebi nedir?
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 934 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 508 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 21 Haziran 2025 #2 XDragonX dedi: Daha dün teslim aldığım ve deneme fırsatımın çok olmadığı Logitech G29'u kalibrasyon yaparken devir ışığı tam yanmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda denediniz mi?
XDragonX dedi: Daha dün teslim aldığım ve deneme fırsatımın çok olmadığı Logitech G29'u kalibrasyon yaparken devir ışığı tam yanmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda denediniz mi?
Mimar Selim Bey Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Beğeniler 199 21 Haziran 2025 #3 Devir ışığını oyunlarda test etmek lazım.
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 21 Haziran 2025 #4 Oyunlarda test et. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
KS KS X XDragonX Gelişen Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 30 Beğeniler 5 21 Haziran 2025 #5 Remus Lupin dedi: Oyunlarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam oyunda iken problem yok. Mimar Selim Bey dedi: Devir ışığını oyunlarda test etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunda problem yok hocam fotoğrafı bıraktım altta. TırcıDerler dedi: Oyunlarda test et. Genişletmek için tıkla... Oyunda problem yok hocam fotoğrafları mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025
Remus Lupin dedi: Oyunlarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam oyunda iken problem yok. Mimar Selim Bey dedi: Devir ışığını oyunlarda test etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunda problem yok hocam fotoğrafı bıraktım altta. TırcıDerler dedi: Oyunlarda test et. Genişletmek için tıkla... Oyunda problem yok hocam fotoğrafları mevcut.
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 21 Haziran 2025 #6 O zaman sorun yok.
Mimar Selim Bey Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Beğeniler 199 21 Haziran 2025 #7 XDragonX dedi: Denedim hocam oyunda iken problem yok. Oyunda problem yok hocam fotoğrafı bıraktım altta. Oyunda problem yok hocam fotoğrafları mevcut. Genişletmek için tıkla... Devir ayarı her oyunda çalışmaz. Fotoğrafta çalıştığına göre sorun yoktur.
XDragonX dedi: Denedim hocam oyunda iken problem yok. Oyunda problem yok hocam fotoğrafı bıraktım altta. Oyunda problem yok hocam fotoğrafları mevcut. Genişletmek için tıkla... Devir ayarı her oyunda çalışmaz. Fotoğrafta çalıştığına göre sorun yoktur.
KS KS X XDragonX Gelişen Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 30 Beğeniler 5 21 Haziran 2025 #8 Mimar Selim Bey dedi: Devir ayarı her oyunda çalışmaz. Fotoğrafta çalıştığına göre sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de direksiyonda anlamadım ama böyle sanki kayış kayarmış gibi belirli yerlerde gıcırdama oluyor. Bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025
Mimar Selim Bey dedi: Devir ayarı her oyunda çalışmaz. Fotoğrafta çalıştığına göre sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de direksiyonda anlamadım ama böyle sanki kayış kayarmış gibi belirli yerlerde gıcırdama oluyor. Bir bilginiz var mı?
Mimar Selim Bey Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Beğeniler 199 21 Haziran 2025 #9 XDragonX dedi: Hocam bir de direksiyonda anlamadım ama böyle sanki kayış kayarmış gibi belirli yerlerde gıcırdama oluyor. Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Video atma şansınız var mı?
XDragonX dedi: Hocam bir de direksiyonda anlamadım ama böyle sanki kayış kayarmış gibi belirli yerlerde gıcırdama oluyor. Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Video atma şansınız var mı?
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 21 Haziran 2025 #10 Dişli sistemi var oradan geliyor o ses.