Logitech G29 alacağım. ETS, assetto, Forza 5, BeamNG.drive için ikinci el alırken nelere dikkat edilmeli? Sıfır mı alınmalı? Şu anda 12-13 bin TL param var, sıfır alın diyorsanız 3-4 hafta sonra.

G29 alınmaması gerekir. PXN V10 Pro alınmalı, shifter olmasa da olur back shifter kullanırsınız alana kadar.

Arkadaşlar benim yerime gerekli tavsiyeyi yapmış sağ olsunlar 😄

Şu an 20k altına tek alınabilir model PXN V10 Ultra. V10 Pro ile Ultranın fiyatlarını değiştirdiler. O yüzden artık Ultra öneriyorum.

İlla vites almak istiyorsanız böyle uygun fiyatlı bir şey alabilirsiniz.

G29 alınmamalı. PXN V10 Pro alınmalı, Direct Drive teknolojisi kayışlı sistemden 10 gömlek iyidir.

Hocam V10 Pro önermiyoruz artık. Gaming.Gen.TR sanırım Ultralar ellerinde kaldığı için fiyatını Pro ile değişmişler. Artık Ultra 15k Pro 17k. Metal pedallı Ultra varken Pro alınmaz bu fiyata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim yerime gerekli tavsiyeyi yapmış sağ olsunlar 😄

Şu an 20k altına tek alınabilir model pxn V10 Ultra. V10 Pro ile ultranın fiyatlarını değiştirdiler. O yüzden artık Ultra öneriyorum.

İlla vites almak istiyorsanız böyle uygun fiyatlı bir şey alabilirsiniz.

Hocam V10 Pro önermiyoruz artık. Gaming.Gen.TR sanırım ultralar ellerinde kaldığı için fiyatını Pro ile değişmişler. Artık Ultra 15k Pro 17k. Metal pedallı Ultra varken Pro alınmaz bu fiyata.

Hocam hissiyat olarak ve kalite olarak daha üst değil mi bir de G923 buldum 15 bine o nasıl.

Hocam hissiyat olarak ve kalite olarak daha üst değil mi bir de G923 buldum 15 bine o nasıl.
Değil canım kardeşim değil. Dişli motorlu bir direksiyon seti asla Direct Drive'dan hissiyat olarak iyi olamaz zaten. 10 yıllık cihaz G29/G923 vs. 15 bin vermek yazık günah. Sıfır Direct Drive alabiliyorsun o paraya. Arada dünya kadar fark olduğunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sürüş kalitesi olarak G29 Renault Toros'sa PXN V10 Ultra Tesla. O kadar diyeyim :D

Kesinlikle ikinci el alınmalı. Ben ikinci el aldim, 3-4 ay kullanıp sattım. Bütçe sıfırda PXN'in DD'lerine yetiyorsa kesinlikle onlar tercih edilmeli. Seneye tekrar bir direksiyon alasim var, ben de onlardan tercih edeceğim.