Bunu alın, yanına da başka bir shifter alırsınız. Farka kesinlikle değer.
Bütçe çıkarsa hocam zor ama.
Bunu alın, yanına da başka bir shifter alırsınız. Farka kesinlikle değer.
İnan çok fark eder, G29 11-12 senelik ürün artık. Alınmamalı, sonra bütçe çıktığında shifter da alırsın..
Logitech G29 alacağım. ETS, assetto, Forza 5, BeamNG.drive için ikinci el alırken nelere dikkat edilmeli? Sıfır mı alınmalı? Şu anda 12-13 bin TL param var, sıfır alın diyorsanız 3-4 hafta sonra.
G29 alınmamalı. PXN V10 Pro alınmalı, Direct Drive teknolojisi kayışlı sistemden 10 gömlek iyidir.
![]()
PXN V10 Pro Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar benim yerime gerekli tavsiyeyi yapmış sağ olsunlar
Şu an 20k altına tek alınabilir model pxn V10 Ultra. V10 Pro ile ultranın fiyatlarını değiştirdiler. O yüzden artık Ultra öneriyorum.
![]()
PXN V10 Ultra Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
İlla vites almak istiyorsanız böyle uygun fiyatlı bir şey alabilirsiniz.
Hocam V10 Pro önermiyoruz artık. Gaming.Gen.TR sanırım ultralar ellerinde kaldığı için fiyatını Pro ile değişmişler. Artık Ultra 15k Pro 17k. Metal pedallı Ultra varken Pro alınmaz bu fiyata.
Değil canım kardeşim değil. Dişli motorlu bir direksiyon seti asla Direct Drive'dan hissiyat olarak iyi olamaz zaten. 10 yıllık cihaz G29/G923 vs. 15 bin vermek yazık günah. Sıfır Direct Drive alabiliyorsun o paraya. Arada dünya kadar fark olduğunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sürüş kalitesi olarak G29 Renault Toros'sa PXN V10 Ultra Tesla. O kadar diyeyimHocam hissiyat olarak ve kalite olarak daha üst değil mi bir de G923 buldum 15 bine o nasıl.