Merhaba, yarın 11.500'e anlaştığım Logitech G29'a bakmaya gideceğim, yanında vitesi de var. Ürün kutulu, sorunsuz, temiz duruyor ve kullanılmadığını söylüyor. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Daha önce direksiyon seti kullanmadım. Fiyatı nasıl bu arada? ETS 2 için alacağım.

Merhaba, yarın 11.500'e anlaştığım Logitech G29'a bakmaya gideceğim, yanında vitesi de var. Ürün kutulu, sorunsuz, temiz duruyor ve kullanılmadığını söylüyor. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Daha önce direksiyon seti kullanmadım. Fiyatı nasıl bu arada? ETS 2 için alacağım.
Alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna 1 tane de vites seçersin. Direct drive olduğu için Logitech'e göre çok daha kaliteli.
Alınmaz.

Hocam neden alınmaz. Şahsen direksiyon setine 0 20k vermek istemiyorum 2. El tatmin edecek Maksimum 12 bine bir şey bakıyorum
Hocam G29'un 2. eline o fiyat vermek şu an 14'e vitessiz bile olsa 0 ürün almaya göre kazık kaçıyor. 14'e 0 alacağın ürünün hem garantisi olacak hem teknoloji olarak çok daha üstün olacak. Acele etmezsen daha kaliteli bir ürün almış olursun.

Çünkü her gün direksiyon seti değiştirmiyoruz. Klavye-fare değiştirirsin ama direksiyon seti aldığında kullanmasan bile uzun süre kenarda bekletiyorsun. Uzun süre gidiyor. Hoşuna giderse veya daha da üzerine düşüyorsun. Uzun kullanımda hem kullanması eğlenceli hem daha sağlam hem de ileride sararsan özelleştirmesi daha kolay bir ürün PXN.

Ben de 2 sene G29 kullandım, yalan söylemeyim ama şu an alsam PXN alırım.

Hocam neden alınmaz. Şahsen direksiyon setine 0 20k vermek istemiyorum 2. el tatmin edecek maksimum 12 bine bir şey bakıyorum.

12K'ye 10 yıl öncesinin teknolojisi gürültülü, yapay geri bildirim veren bir set almak mı 14K'ye Direct Drive almak mı?
Spartan hocam gerekeni söylemiş zaten. Şu an 15k altına alınabilecek tek set V10 Pro'dur.

G29 10k civarına vitesli falan bulursa belki oluru olan eski bir set.
Ben bile G29 yerine Thrustmaster T128 tercih etmiştim iç mekanizma yüzünden. Yanına 3D print'den yapılmış vites ve debriyaj seti aldım tertemiz çözüm.

geçen sene gürcistandan g923 ve vitesini aldım tax free ile 15000'e geldi. hafta en fazla 3 4 saat oynuyorum. şimdi alacak olsam ve türkiye'den alsam pxn alırım. Logitech fena değil ama o paralara daha iyileri var. Bence sen arkadaşın önerdiği modele bak ve onu al.