Eren A

Yetkin
Merhabalar, bugüne kadar bir öğrenci olarak hep ikinci el ekran kartı kullandım. Bugün ise taksitle Intel B580 ekran kartını sıfır sipariş ettim. Malum çok fazla etrafta skandal olduğu için bana gelen kutunun sıfır mı yoksa iade ürün mü anlamak amaçlı neleri kontrol etmeliyim? B580 konusunda öneri ve tavsiyeler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Jelatinleri söküp kasamıza takıyoruz.

Kutu düzenini kontrol edin. Jelatinleri kontrol edin. Aynı modelin Unboxing videosu internette vardır. Kontrol edin. Bölgeden bölgeye de değişebilir, farklılık olması illa ürünün iade olmuş olacağı anlamına gelmez. Bir problem çıkmaz diye tahmin etmekteyim. Güle güle kullanın.

Merhaba, bugüne kadar bir öğrenci olarak hep ikinci el ekran kartı kullandım. Bugün ise taksitle Intel B580 ekran kartını sıfır sipariş ettim. Malum çok fazla etrafta skandal olduğu için bana gelen kutunun sıfır mı yoksa iade ürün mü anlamak amaçlı neleri kontrol etmeliyim? B580 konusunda öneri ve tavsiyeler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayardan ilk önce sürücülerini DDU ile silip PC'yi kapatıyoruz sonra ekran kartını takıyorsun bu kadar.

Bilgisayardan ilk önce sürücülerini DDU ile silip PC'yi kapatıyoruz sonra ekran kartını takıyorsun bu kadar.
O kadarını biliyorum hocam, skandallar olduğu için sordum. :D

Jelatinleri söküp kasamıza takıyoruz.

Kutu düzenini kontrol edin. Jelatinleri kontrol edin. Aynı modelin Unboxing videosu internette vardır. Kontrol edin. Bölgeden bölgeye de değişebilir, farklılık olması illa ürünün iade olmuş olacağı anlamına gelmez. Bir problem çıkmaz diye tahmin etmekteyim. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim hocam, cansınız. <3