AMD kumar işi değil, şu an kendim laptop tarafında RX 7000 serili fiyatı uygun laptop olsa direkt RX 7000 serili laptop alacağım. Çünkü AMD, saf güç veriyor ve laptop konusunda saf güce ihtiyacım olduğu için, ne olursa olsun eğer, 7000 serili laptoplar yaygın olsaydı 7000 serili bir laptop alacaktım. Eskide kaldı o AMD sorunları. AMD'nin tek sıkıntısı, NVIDIA'ya karşı bir şey bulamıyorlar, bundan örnek vermek gerekirse, AMD işlemci pazarına girdiğinde direkt olarak ben pazardayım benim işlemcilerimi alın demedi. AMD, AMD işlemcilere şans tanınması için, Intel'in yıllardır yapmadığı her sene yeni soket ve işlemci çıkarmak yerine bir soket tanıttı ve o soketi yıllar boyu korudu bu sayede insanlar AMD'nin güvenli olduğunu kabul etti ve bundan sonra işlemci tarafında Intel, 2020 yılı itibari ile yavaş yavaş işlemci pazarında pazar payının çoğunu kaybetti ama, ekran kartı tarafında AMD, NVIDIA'ya karşı bir şey bulamadı, bu yüzden ekran kartları pazarda boy gösteremiyor. Konu tamamen AR-GE ekipleri ile ilgili. Yoksa, bugün AMD, NVIDIA'dan daha üstün teknoloji, daha üstün belleklerle gelse. Direkt AMD ekran kartı alırım, herkes alır.