Amd kumar işi. İnternetten almanızı tavsiye ederim sorun olursa iade edersiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Aralık 2023
AMD kumar işi. İnternetten almanızı tavsiye ederim sorun olursa iade edersiniz.
Neden boyle dusunuyorsunuz? Genel olarak teknoloji kumar oyunudur. NVIDIA markasindan herhangi bir kart alirsam da sorun yasayabilirdim. 7800XT aldim herhangi bir sorun yasamadim. Eger olasiliklardan bahsedersen ozellikle 7000 serisinde sorun yasama ihtimalin neredeyse cok az diyebilirim. Bu yillarda "AMD alinmaz kumar isi." demek dogru olmaz.
Thanos
Üstün
AMD kumar işi. İnternetten almanızı tavsiye ederim sorun olursa iade edersiniz.
AMD kumar işi değil, şu an kendim laptop tarafında RX 7000 serili fiyatı uygun laptop olsa direkt RX 7000 serili laptop alacağım. Çünkü AMD, saf güç veriyor ve laptop konusunda saf güce ihtiyacım olduğu için, ne olursa olsun eğer, 7000 serili laptoplar yaygın olsaydı 7000 serili bir laptop alacaktım. Eskide kaldı o AMD sorunları. AMD'nin tek sıkıntısı, NVIDIA'ya karşı bir şey bulamıyorlar, bundan örnek vermek gerekirse, AMD işlemci pazarına girdiğinde direkt olarak ben pazardayım benim işlemcilerimi alın demedi. AMD, AMD işlemcilere şans tanınması için, Intel'in yıllardır yapmadığı her sene yeni soket ve işlemci çıkarmak yerine bir soket tanıttı ve o soketi yıllar boyu korudu bu sayede insanlar AMD'nin güvenli olduğunu kabul etti ve bundan sonra işlemci tarafında Intel, 2020 yılı itibari ile yavaş yavaş işlemci pazarında pazar payının çoğunu kaybetti ama, ekran kartı tarafında AMD, NVIDIA'ya karşı bir şey bulamadı, bu yüzden ekran kartları pazarda boy gösteremiyor. Konu tamamen AR-GE ekipleri ile ilgili. Yoksa, bugün AMD, NVIDIA'dan daha üstün teknoloji, daha üstün belleklerle gelse. Direkt AMD ekran kartı alırım, herkes alır.
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci konusunda amd'nin daha iyi olduğuna katılıyorum ancak ekran kartı tarafında çöpler. Herhangi bir 6000, 7000 serisi kartın ismini yazdıktan sonra stuttering yazın bayağı başlık çıkıyor.AMD kumar işi değil, şu an kendim laptop tarafında RX 7000 serili fiyatı uygun laptop olsa direkt RX 7000 serili laptop alacağım. Çünkü AMD, saf güç veriyor ve laptop konusunda saf güce ihtiyacım olduğu için, ne olursa olsun eğer, 7000 serili laptoplar yaygın olsaydı 7000 serili bir laptop alacaktım. Eskide kaldı o AMD sorunları. AMD'nin tek sıkıntısı, NVIDIA'ya karşı bir şey bulamıyorlar, bundan örnek vermek gerekirse, AMD işlemci pazarına girdiğinde direkt olarak ben pazardayım benim işlemcilerimi alın demedi. AMD, AMD işlemcilere şans tanınması için, Intel'in yıllardır yapmadığı her sene yeni soket ve işlemci çıkarmak yerine bir soket tanıttı ve o soketi yıllar boyu korudu bu sayede insanlar AMD'nin güvenli olduğunu kabul etti ve bundan sonra işlemci tarafında Intel, 2020 yılı itibari ile yavaş yavaş işlemci pazarında pazar payının çoğunu kaybetti ama, ekran kartı tarafında AMD, NVIDIA'ya karşı bir şey bulamadı, bu yüzden ekran kartları pazarda boy gösteremiyor. Konu tamamen AR-GE ekipleri ile ilgili. Yoksa, bugün AMD, NVIDIA'dan daha üstün teknoloji, daha üstün belleklerle gelse. Direkt AMD ekran kartı alırım, herkes alır.
İşlemci konusunda AMD'nin daha iyi olduğuna katılıyorum ancak ekran kartı tarafında çöpler. Herhangi bir 6000, 7000 serisi kartın ismini yazdıktan sonra stuttering yazın bayağı başlık çıkıyor.
Herhangi bir yere baktigimda da karsima bir suru NVIDIA ile ilgili sorun cikiyor. Degisen bir durum yok. Dedigine gore hiçbir şey almamamiz lazim.
Bigby Wolf
Başarılı
Ekran kartı konusunda hiçbir zaman AMD'ye güvenemedim ama şu Ryzen işlemciler sonrası işlemci konusunda hep benim vazgeçilmezim oldu. Özellikle R5 2600 gibi şahaser işlemciyi çıktığı günden beri kullandım şimdi R5 5600 kullanıyorum. Gelecek yılın sonlarına doğru da R5 7600'a geçebilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll