LuiLibero

Uzman
Geçtiğimiz hafta HP Victus'un yeni çıkan 5060'lı modellerinden birini aldım. Fakat online oyunlarda Wi-Fi arada gidip geliyor.

Ping sorunu yok sadece kopup geliyor. Wi-Fi sürücülerini güncelledim. Sorun sizce nedir? Şimdiden teşekkürler. İSS'im TurkNet.

Geçtiğimiz hafta HP Victus'un yeni çıkan 5060'lı modellerinden birini aldım. Fakat online oyunlarda Wi-Fi arada gidip geliyor.

Ping sorunu yok sadece kopup geliyor. Wi-Fi sürücülerini güncelledim. Sorun sizce nedir? Şimdiden teşekkürler. ISS'im TurkNet.

Sadece online oyunlarda mı yaşanıyor?

Ping sorunu yok sadece kopup geliyor. Wi-Fi sürücülerini güncelledim. Sorun sizce nedir? Şimdiden teşekkürler. İSS'im TurkNet.
Hangi Wi-Fi çipini kullanıyorsunuz?

Sorun hakkında daha çok bilgiye ihtiyacımız var. Öncelikle başka bir internetle denemeniz lazım. @Jennifer'in dediği gibi hangi çipi kullanıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Windows Update yapmayı denediniz mi?

Sorun hakkında daha çok bilgiye ihtiyacımız var. Öncelikle başka bir internetle denemeniz lazım. @Jennifer'in dediği gibi hangi çipi kullanıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Windows Update yapmayı denediniz mi?
İşletim sistemi Windows 11. Windows Update yaptım evet. WiFi çipim görseldeki sanırım. Çok bilgim olmadığı için yanlış şeyi atmış olabilirim kusura bakmayın.

IMG_1247.webp

Hayır. Sadece 1 Wi-Fi ağına erişimim var.
İnternette ufak bir araştırma yaptım, insanlar benzer sorunlar yaşamış bu kartla. Bazıları güç ayarları ile ilgili olabileceğini söylemiş. Denetim Masası'nda gelişmiş güç ayarları olacak. Oralarda PCI ile ilgili bir ayar varsa bizimle paylaşabilir misiniz? Ben uzun zamandır Windows kullanmadığım için unuttum oraları.