Başlıktan anlaşılacağı üzere kararsız kaldım. Sizce sıfır bir 9070 XT mi almalıyım yoksa ikinci el ucuza 4070 Ti mı? Bu arada RT'yi de, yapay kareleri de kullanacağım bazı oyunlarda, bu yüzden bu detaylar önemli.

Sizce AMD hala sorunlu mu? NVIDIA'dan almak mantıklı mı? AMD tarafı beni korkutuyor.

Düzgün bir 9070 XT modeli alırsınız. Zaten 2 hafta içinde iade hakkınız var. Kartı takarsınız, testlerini yaparsınız, coil whine olup olmadığını veya herhangi bir potansiyel sıkıntı görüp görmediğinizi test edersiniz. Sıkıntı varsa iade eder ve istediğiniz karta yönelebillirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan anlaşılacağı üzere kararsız kaldım. Sizce sıfır bir 9070 XT mi almalıyım yoksa ikinci el ucuza 4070 Ti mı? Bu arada RT'yi de, yapay kareleri de kullanacağım bazı oyunlarda, bu yüzden bu detaylar önemli.

Sizce AMD hala sorunlu mu? NVIDIA'dan almak mantıklı mı? AMD tarafı beni korkutuyor.
Kesinlikle 9070XT.

Ben olsam 4070 alırdım. Zamanında o kadar fazla AMD ekran kartı sürücüsü problemiyle uğraştım ki en sonunda kasadan söküp fırlattım. Yerine gidip 1060 6 GB almıştım hala da kullanırım. Ayrıca o fiyata normal 5070 sıfır alınabilir gibi. Birazcık indirim kovalayın bulursunuz.

Herkes ayrı telden çalmış :D. Bir tarafta 2. el kart bir tarafta 0 kart. Bir tarafta DLSS3 diğer tarafta FSR4. FSR 4 şu an DLSS3'ten 1 tık daha iyi. Performans olarak aralarında %15 %20 fark var. RT ve MFG kullanacağım demişsiniz. AMD 9xxx serisinde RT performansı NVIDIA'dan çok da aşağı kalır bir yanı yok. Ayrıca MFG dediğiniz teknoloji AMD tarafında AFMF olarak da mevcut. 2'li arasında tercihim 9070XT'den yana olur.