Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

linchizz

Gelişen
Merhaba,
Geçtiğimiz çarşamba günü amazon.com.tr üzerinden Samsung'un kendi satıcısı olan Samsung Elektronik'ten almış olduğum ve dün kutusundan çıkarttığım Galaxy Tab S10 FE'nin yanında gelen S Pen'de bir gariplik fark ettim. Sanki kalemin ucunda bir kırıklık, açıklık var gibi. (Görseller ektedir) Kalemi kullanırken herhangi bir sorun teşkil etmiyor ancak ucun ömrünün kısalacağından şüpheleniyorum. Önemli bir durum mu ve tableti iade edip yenisini almama gerek kalmadan servis yardımcı olur mu?

20250823_212337_lmc_8.4.webp

20250823_212347_lmc_8.4.webp

20250823_212357_lmc_8.4.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uç kısmı normal değil, onu söyleyeyim. İlk tablet aldığım dönemde merakımdan Samsung yetkili servisini aradım. Tablet ve kalemi getirdiğimde uç kısmını yenileyeceklerini söylediler. Çünkü artık bu tabletlerin yanında yedek uç ve çıkarma kıskacı bulunmamakta. Eskiden bunlar kutudan çıkar, kendin yenilerdin yedekleri vardı.

Burada 2 ihtimal var. İlk ihtimal iade, ya da yetkili serviste uç değişimi karar sizin. Servise gittiğinizde, 15 dakika da yenilerler onu. Çok basit mandal ile değişim yapılıyor. Hatta video bırakıyorum, bu kadar basit. Kalem için komple tablet iadesi yapacaksınız diğer türlü. Uç değişimi cihazın değerini düşüren bir şey değil çünkü, ya da zarar veren. Zaten zamanı gelince kendiniz veya yetkili serviste kullanım yoğunluğuna göre değiştirmeniz gerekli.

Belki komple kalemi de değiştirebilir Samsung, yetkili servis ile bir görüşün derim. Basit bir problem şayet.

Merhaba. Bu kalem çok uzun süre yoğun şekilde kullanılmış. Üretimsel hatanın ötesinde bir durum bence. Alınıp sonradan iade edilmiş olabilir. Bu uçların değişebiliyor olması lazım.
Hocam Samsung'un kendi bantları vardı kutuda kutuyu kendim açtım. Sıfır tabletin yanına böyle bir kalem koyulması nasıl mümkün olabilir?

Uç kısmı normal değil, onu söyleyeyim. İlk tablet aldığım dönemde merakımdan Samsung yetkili servisini aradım. Tablet ve kalemi getirdiğimde uç kısmını yenileyeceklerini söylediler. Çünkü artık bu tabletlerin yanında yedek uç ve çıkarma kıskacı bulunmamakta. Eskiden bunlar kutudan çıkar, kendin yenilerdin yedekleri vardı.

Burada 2 ihtimal var. İlk ihtimal iade, ya da yetkili serviste uç değişimi karar sizin. Servise gittiğinizde, 15 dakika da yenilerler onu. Çok basit mandal ile değişim yapılıyor. Hatta video bırakıyorum, bu kadar basit. Kalem için komple tablet iadesi yapacaksınız diğer türlü. Uç değişimi cihazın değerini düşüren bir şey değil çünkü, ya da zarar veren. Zaten zamanı gelince kendiniz veya yetkili serviste kullanım yoğunluğuna göre değiştirmeniz gerekli.

Belki komple kalemi de değiştirebilir Samsung, yetkili servis ile bir görüşün derim. Basit bir problem şayet.

Çözüm

Çok teşekkür ederim hocam.