Sıfırdan kurulum tavsiyesi

aldaci26

Uzman
Yeni SSD aldığım ve Windows'un yavaş çalışmaya başladığını düşündüğüm için yeni kurulum yapacağım. Custom Windows mu tercih etmeliyim yoksa bugüne kadar yaptığım gibi kurulumdan sonra debloat işlemini kendim mi yapmalıyım? PC ile uğraşmayı, "tweak" yapmayı seviyorum ama vaktim yok maalesef, yoğun çalışıyorum. En hafif, sorunsuz, Windows uygulaması olmayan ve hızlı, temiz bir Windows 11 kurulumunu nasıl yapmam gerek? İngilizce rehberler de sunabilirsiniz. Genelde Recep BALTAŞ ve Technopat'ı takip ediyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu abimizin yaptığını kullanıyorum 2 yıldır. Kendin uğraşmadan halledip veriyor sana isoyu.

Chris değil mi, git sayfasını takip ediyorum, çok iyi programcı bence. Ama bazen tüm işlemleri tek bir script ile yapmak beklenildiği kadar sağlıklı olmuyor.

Windows 10 22H2 + ReviOS kullanıyorum. Kurması sıfır efor ve oldukça stabil. İstersen 11 de kullanabilirsin tabii.

Windows 10 22H2 + ReviOS kullanıyorum. Kurması sıfır efor ve oldukça stabil. İstersen 11 de kullanabilirsin tabii.
Ya aslında özel Windows çok istemiyorum güvenlik açısından, çalıştığım Kuruma ait bir çok önemli bilgi belge gelip gidiyor bilgisayardan. Yeri geliyor bazen kurum ağına da bağlanıyorum VPN ile.

Ya aslında özel Windows çok istemiyorum güvenlik açısından, çalıştığım Kuruma ait bir çok önemli bilgi belge gelip gidiyor bilgisayardan. Yeri geliyor bazen kurum ağına da bağlanıyorum VPN ile.
O zaman uğraşman lazım.

Kendin debloat uğraştırıcı yaparsın çok iyi çıkmayabiliyor kaldırıcağın hizmeti bilmen gerek düz LTSC kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…