Kayraa

Başarılı
Merhaba, Windows Home 11 kullanıyorum. Yeni bir diske oyunları taşıyacağım taşırken de hazır formatlayayım dedim çok dolu. Windows'umu internetten alınma ucuz bir keyle sağladım, OEM denildi. Format sonrası keyim gider mi? Format öncesi ve sonrası ne yapmalıyım? Programları orijinal siteden mi Microsoft Store'dan mı yüklemeliyim veya arasında fark var mı? Hangi driverlar yüklenmeli? Format sonrasında bir ekipman çalışmazsa veya sorun olursa ne yapılmalı? Yedeklenmesi gereken şeyler var mı? Secure Boot gibi özellikleri tekrar açmam gerekir mi? Teşekkür ediyorum değerli yanıtlarınız için iyi akşamlar diliyorum.

OEM keyler format sonrası gitmez.
Programları orjinal siteden yükleyin Microsoft Store çöpünü önermiyorum.
Ekran kartı driverınızı yükleyin ve Windows Update'de önerilen güncelleştirmeleri kurun. Çalışmayan bir şey olursa bilgisayarda onun sürücüsünü indirirsiniz daha sonra.
Format sırasında bir şey çalışmazsa, bir şey olmaz internetten bakarsınız veya kurulumu iptal edersiniz.
Önemli dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz, size kalmış bir şey.
Secure Boot gibi özellikler format sonrasında kapanmaz.

BIOS sıfırlamaz isen BIOS ayarların bozulmaz önerim format USB'sine yeni klasör aç ekran kartı ve chipseti sürücüsünü kendin kur format sonrası format atarkende int bağlantısını kes bu iki sürücüyü kurunca yeniden başlat ve updateleri yap.
Ek olarak bu videodaki aracı kullan tek tek ne anlama geldiğini anlatıyor Windows'un gereksiz ayarlarından kurtuluyorsun sana kalmış bunu yapmak önerim yapman tarafında.

OEM keyler format sonrası gitmez.
Programları orjinal siteden yükleyin Microsoft Store çöpünü önermiyorum.
Ekran kartı driverınızı yükleyin ve Windows Update'de önerilen güncelleştirmeleri kurun. Çalışmayan bir şey olursa bilgisayarda onun sürücüsünü indirirsiniz daha sonra.
Format sırasında bir şey çalışmazsa, bir şey olmaz internetten bakarsınız veya kurulumu iptal edersiniz.
Önemli dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz, size kalmış bir şey.
Secure Boot gibi özellikler format sonrasında kapanmaz.
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Sadece neden Microsoft Store önermiyorsunuz? Yani indirdiğimiz programda bir fark oluyor mu? Ben bazı programlarımı Microsoft Store'da daha risksiz indirebildiğim için ordan indiriyorum (genellikle web sitesinden emin olmadığım programlarda).

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Sadece neden Microsoft Store önermiyorsunuz? Yani indirdiğimiz programda bir fark oluyor mu? Ben bazı programlarımı Microsoft Store'da daha risksiz indirebildiğim için ordan indiriyorum (genellikle web sitesinden emin olmadığım programlarda).
En önemli sebebi hantal olması ve uygulama azlığı. Mobil mağaza gibi saçma sapan uygulamalar var ayrıca mağzada. Kullanmanız gereksiz orjinal siteden veya winget tarzı paket yöneticileriyle indirim uygulamalarınızı.