Merak ediyorum nasıl, nasıl, nasıl? Torpille yazmayın ben torpilsiz, yasalara uyarak zengin olan insanları soruyorum? DMAX'te program izliyorum, milyardere 1 kamyonet, 1 telefon ve 100 dolar veriyorlar adam yine tonla para kazanıyor 3 ayda. İzlediğim program yalan olabilir ama elbet yapanlar var. Nasıl yapıyorlar? Diğerlerinden farkları ne?
"Alamancı" diye tabir edilen insanlardan olursan yani Almanya'da,amerikada iş bulup çalışırsan türkiye'de zengin olursun.Harici olarak borsa,kripto ile ilgilenmek emin ol çok işine yarar (yatırım tavsiyesi değildir) finansal okuryazarlik kursu alabilirsin linkini de bırakayım buraya.Ek olarak paranı yönetmeyi bil ve kesinlikle ingilizce öğren.
Merak ediyorum nasıl, nasıl, nasıl? Torpille yazmayın ben torpilsiz, yasalara uyarak zengin olan insanları soruyorum? DMAX'te program izliyorum, milyardere 1 kamyonet, 1 telefon ve 100 dolar veriyorlar adam yine tonla para kazanıyor 3 ayda. İzlediğim program yalan olabilir ama elbet yapanlar var. Nasıl yapıyorlar? Diğerlerinden farkları ne?
Disiplini sağlıyorlar, yavaş yavaş adımlarla ilerliyorlar. İçinden çıkamayacağı işlere girmiyorlar yavaş hareket ediyorlar. Çok çalışıp disiplini sağlayıp zengin oluyorlar.