Xwozzy

Gelişen
Uzun zaman önce "Fury e-Sport 512 GB" SATA SSD almıstım. USB bellek ile Windows 10 kurmuştum ama kurulduktan sonra hiçbir şey yapmadım (Windows'u tekrar kurma vs.). Normal bir sekilde kullanıyordum, ta ki bilgisayara virüs girene kadar. Virüs girdigi icin arama cubuguna bu bilgisayarı sıfırla yazdım ve sıfırladım. O günden beri beni BIOS ekranına atıyor ve SSD calısmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

SSD'yi BIOS'ta görüyor mu? Ilk basta SSD'yi söküp sonrasında çalıştırıp sonrasında tekrar kapatıp SSD'yi takıp geri çalıştırmayı deneyin. Sıfırdan tanıma yapar tekrardan.

Olmaz ise SSD'yi çalışan bir sisteme takıp biçimlendirme yapın. USB Type C to SATA varsa elinizde telefondan da yapabilirsiniz.

SSD'yi BIOS'ta görüyor mu? Ilk basta SSD'yi söküp sonrasında çalıştırıp sonrasında tekrar kapatıp SSD'yi takıp geri çalıştırmayı deneyin. Sıfırdan tanıma yapar tekrardan.

Olmaz ise SSD'yi çalışan bir sisteme takıp biçimlendirme yapın. USB Type-C to SATA varsa elinizde telefondan da yapabilirsiniz.

BIOS'ta görunmuyor. Type-C to SATA kablom yok.

Az önce vdm diye bir şey gördüm acaba onu denesem olur mu? Anakartım Prime A320M-F

Olmaz ise SSD'yi çalışan bir sisteme takıp biçimlendirme yapın. USB Type-C to SATA varsa elinizde telefondan da yapabilirsiniz.

En kısa zamanda calışan bir sistemde bicimlendirmeyi deneyecegim.

Son düzenleme: