Merhaba, yeni bir iPhone satın aldım. Önceki iPhone'daki WhatsApp yedeklerimi yeni telefona maalesef taşıyamıyorum. Uygulamayı açtığımda hesabıma girmeden önce benden yedekleme için şifre soruyor. Fakat ben bu şifreleri hatırlamıyorum yıllar oldu. Şifreyi de değiştiremiyorum değiştirebilmem için hesaba giriş yapmış olmam gerekiyor ayarlar kısmından değişiyor ancak. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Mesajları kaybedemem, arşiv kıymetli. Yardımlarınızı bekliyorum.

1731518618435.webp

1731518634384.webp

1731518643112.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlara da yazdım fakat bu şekilde geri dönüş aldım, çok saçma her şey silinecek mi şimdi? Cidden bu konuda yardım etmiyorlar mı şaka gibi!
Sacma olan bir durum yok maalesef. Ekran sifresini hatırlamazsanız telefonunuzun da sıfırlanması gerekir Android cihazlarda. Bu verilerin korunması icin.

Onlara da yazdım fakat bu şekilde geri dönüş aldım, çok saçma her şey silinecek mi şimdi? Cidden bu konuda yardım etmiyorlar mı şaka gibi!
Aslında onların da yapacağı pek bir şey yok şifreyi hatırlamadığınız ve hesaba erişiminiz de olmadığı için. Keşke sıfırlamadan önce hesabın şifresini sıfırlasaydınız. Maalesef gidecek.