anonymuss0
Uzman
Belki Google veya Samsung hesabınıza bağlı ve şifresini bildiğiniz bir kurtarma e-posta adresi, telefon numarası vb. kayıtlıdır; bu işlemi yapmadan önce kontrol etmenizi öneririm. Boşu boşuna verilerinizden olmayın.
Şifreye hiç ulaşamıyorsanız ve başka çareniz kalmamışsa şu şekilde yapabilirsiniz:
not 1: bu işlemi yapmanız durumunda telefonunuzdaki tüm veriler tamamen silinecek ve cihaz fabrika ayarlarına dönecek.
- Ekran gidene kadar ses kısma ve kilit tuşlarına aynı anda basılı tutun.
- Ekran gidince bu sefer ses açma ve kilit tuşlarına aynı anda basılı tutun.
- Karşınıza recovery ekranı gelecek. Ses açma/kısma tuşlarıyla "wipe data/factory reset" menüsüne gelin, ardından kilit tuşuna basarak menüyü seçin.
- Karşınıza yeniden bir uyarı gelecek. "factory data reset" dediğiniz zaman sıfırlama işlemi başlayacaktır.
not 2: bunu yapmadan önce telefonunuzun yeterince şarjı olduğundan emin olun.
not 3: Samsung telefonlarda artık telefonu sıfırlasanız bile tekrardan sıfırlamadan önceki Google hesabınızla giriş yapmanız istenebiliyor. Sıfırlamadan önce telefonunuzda aşağıdaki gibi kırmızı bir uyarı çıkıyorsa -telefonu sıfırlasanız bile- Google hesabınızın şifresini bilmeniz gerekiyor, yoksa sıfırlamanız bir anlam ifade etmeyecek.
Eki Görüntüle 174447
Ben bu şekilde daha önce yapmıştım. Şu an aynısı yapıyorum, olmuyor recovery mod yerine kilit ekranına atıyor ve şu hatayı veriyor:
[pdp] back-up: Fail
Setup-wizard [ finish]
Bir şey değişir mi bilmiyorum ama telefon A23.
Son düzenleme: