PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, e-posta adresimin şifresini unuttum ve eski telefon numaram kayıtlı, hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. E-postama nasıl girebilirim?

Eski numaranı mail hesabına kayıt ise ve kullanmıyorsan aktif degilse zor Parola mı unuttum deyince kurtarma seçenekleri neler?

Son düzenleme:
Hangi e-posta servisinden bahsediyorsunuz? Kurtarma seçeneklerinde sadece telefon numarası mı ekli?

Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.

Eski numaranı mail hesabına kayıt ise ve kullanmıyorsan aktif degilse zor parola mı unuttum deyince kurtarma seçenekleri neler?

Tel no ve e-posta ama yardımcı e postaya da aynı şekilde giremiyorum.

Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.
Hiçbir kurtarma yöntemine erişiminiz yoksa sanırım alma şansınız yok. Şifremi unuttum'a tıklayınca başka şeyler çıkıyor mu? Fotoğraf atma şansınız varsa atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250919_171440.webp
    IMG_20250919_171440.webp
    652,4 KB · Görüntüleme: 52

Tel no ve e-posta ama yardımcı e postaya da aynı şekilde giremiyorum.

Bu şartlarda zor Aktif kullandığın telefon numarasını o parolasın unuttuğun hesapta güncelleseydin telefon numarası üzerinden kurtarma 5.dakikalık işti Farklı yöntem varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun. Eski numarayı kapattın mı ?

Bu şartlarda zor aktif kullandığın telefon numarasını o parolasın unuttuğun hesapta güncelleseydin telefon numarası üzerinden kurtarma 5.dakikalık işti farklı yöntem varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun. Eski numarayı kapattın mı?

Teşekkür ederim evet kapattım şimdi de uğraştırıyor :(

Büyük ihtimalle alamayacaksınız maalesef, desteğe yazdığınızda numaranın size olduğunu kanıtlayabilirseniz açarlar belki de.