Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Eski numaranı mail hesabına kayıt ise ve kullanmıyorsan aktif degilse zor Parola mı unuttum deyince kurtarma seçenekleri neler?
Son düzenleme:
Hangi e-posta servisinden bahsediyorsunuz? Kurtarma seçeneklerinde sadece telefon numarası mı ekli?
PC Uzmanı
Başarılı
Hangi e-posta servisinden bahsediyorsunuz? Kurtarma seçeneklerinde sadece telefon numarası mı ekli?
Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.
Eski numaranı mail hesabına kayıt ise ve kullanmıyorsan aktif degilse zor parola mı unuttum deyince kurtarma seçenekleri neler?
Tel no ve e-posta ama yardımcı e postaya da aynı şekilde giremiyorum.
Hiçbir kurtarma yöntemine erişiminiz yoksa sanırım alma şansınız yok. Şifremi unuttum'a tıklayınca başka şeyler çıkıyor mu? Fotoğraf atma şansınız varsa atabilir misiniz?Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
Hiçbir kurtarma yöntemine erişiminiz yoksa sanırım alma şansınız yok. Şifremi Unuttum'a tıklayınca başka şeyler çıkıyor mu? Fotoğraf atma şansınız varsa atabilir misiniz?
Böyle yazıyor ama nasıl yapabilirim acaba?
Dosya Ekleri
yusufumm07
Üstün
Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.
Tel no ve e-posta ama yardımcı e postaya da aynı şekilde giremiyorum.
Bu şartlarda zor Aktif kullandığın telefon numarasını o parolasın unuttuğun hesapta güncelleseydin telefon numarası üzerinden kurtarma 5.dakikalık işti Farklı yöntem varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun. Eski numarayı kapattın mı ?
PC Uzmanı
Başarılı
Bu şartlarda zor aktif kullandığın telefon numarasını o parolasın unuttuğun hesapta güncelleseydin telefon numarası üzerinden kurtarma 5.dakikalık işti farklı yöntem varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun. Eski numarayı kapattın mı?
Teşekkür ederim evet kapattım şimdi de uğraştırıyor
PC Uzmanı
Başarılı
nasıl ve nereden desteğe yazabilirim hocam hiç bilmiyorumBüyük ihtimalle alamayacaksınız maalesef, desteğe yazdığınızda numaranın size olduğunu kanıtlayabilirseniz açarlar belki de.