Merhaba arkadaşlar, e-posta adresimin şifresini unuttum ve eski telefon numaram kayıtlı, hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. E-postama nasıl girebilirim?
Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.
Google hesabımın için konuşuyorum hocam ve evet sadece tel no ve e-posta ekli o yardımcı olarak eklediğim e postada aynı şekilde eski tel no kayıtlı ona da giriş yapamıyorum.
Tel no ve e-posta ama yardımcı e postaya da aynı şekilde giremiyorum.
Bu şartlarda zor Aktif kullandığın telefon numarasını o parolasın unuttuğun hesapta güncelleseydin telefon numarası üzerinden kurtarma 5.dakikalık işti Farklı yöntem varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun. Eski numarayı kapattın mı ?
Bu şartlarda zor aktif kullandığın telefon numarasını o parolasın unuttuğun hesapta güncelleseydin telefon numarası üzerinden kurtarma 5.dakikalık işti farklı yöntem varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun. Eski numarayı kapattın mı?