Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, şifremi unuttum seçeneklerini denemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Nasıl sonuç aldınız?Şifresini unuttuğum 3-4 yıldır giriş yapmadığım bir e-posta hesabına girmek mümkün müdür?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Merhaba, şifremi unuttum seçeneklerini denemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Nasıl sonuç aldınız?
En son hatırladığın şifreyi gir diyor ama işe yaramıyor.
Aşağıda "Try another way" yazıyor hocam, başka bir yol dene demek. Onu denediniz mi? Ek olarak farklı bir kurtarma e-postası veya gizlilik sorusu sorması gerekiyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Aşağıda "Try another way" yazıyor hocam, başka bir yol dene demek. Onu denediniz mi? Ek olarak farklı bir kurtarma e-postası veya gizlilik sorusu sorması gerekiyor.
Ona tıklayınca sonuç çıkmıyor sanırım hesaba kurtarma e-postası eklememişim bir şekilde yetkililerle iletişim kuramaz mıyım hesabın benim olduğuna dair kanıtlarım var.
İlgili konuda Google şöyle bir yardım sitesi kullanıyor. İşinize yarayabilir.Ona tıklayınca sonuç çıkmıyor sanırım hesaba kurtarma e-postası eklememişim bir şekilde yetkililerle iletişim kuramaz mıyım hesabın benim olduğuna dair kanıtlarım var.
Google Hesabınızı veya Gmail'inizi kurtarma - Google Hesabı Yardım
Şifrenizi ya da kullanıcı adınızı unuttuysanız veya doğrulama kodları alamıyorsanız Google Hesabınızı kurtarma adımlarını uygulayın. Bu şekilde Gmail, Fotoğraflar ve Google Play gibi hizmetleri ku
support.google.com
Kanıtlarınız olsa bile hakikaten zor bir süreç Gmail hesabını yeniden kurtarmak.
Tüm gençlere önerim; mutlaka ama mutlaka kurtarma e-posta adresinizi tanımlayın.
Kesinlikle haklısınız hocam, kurtarma e-postası hayat kurtarıyor
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young