gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 20 Ekim 2024 #1 Telefonumun şifresini değiştirdikten sonra şifresini unuttum ne yapabilirim? @Recep Baltaş Cihaz: Redmi Note 9 Pro Son düzenleme: 20 Ekim 2024
Telefonumun şifresini değiştirdikten sonra şifresini unuttum ne yapabilirim? @Recep Baltaş Cihaz: Redmi Note 9 Pro
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 20 Ekim 2024 #2 gustavo dedi: Telefonumun şifresini değiştirdikten sonra şifresini unuttum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eski cihazlarda mümkün. Yeni nesil cihazlarda şifreleme olduğu için mümkün değil pek.
gustavo dedi: Telefonumun şifresini değiştirdikten sonra şifresini unuttum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eski cihazlarda mümkün. Yeni nesil cihazlarda şifreleme olduğu için mümkün değil pek.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 20 Ekim 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Eski cihazlarda mümkün. Yeni nesil cihazlarda şifreleme olduğu için mümkün değil pek. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yolu yok mu? O telefonda bir sürü fotoğrafım belgem var.
Heribert Yavuz dedi: Eski cihazlarda mümkün. Yeni nesil cihazlarda şifreleme olduğu için mümkün değil pek. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yolu yok mu? O telefonda bir sürü fotoğrafım belgem var.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 20 Ekim 2024 #4 gustavo dedi: Hiçbir yolu yok mu? O telefonda bir sürü fotoğrafım belgem var. Genişletmek için tıkla... Google fotoğraflar var mıydı? Fotoğrafları kurtarma şansın var hiç değilse.
gustavo dedi: Hiçbir yolu yok mu? O telefonda bir sürü fotoğrafım belgem var. Genişletmek için tıkla... Google fotoğraflar var mıydı? Fotoğrafları kurtarma şansın var hiç değilse.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 20 Ekim 2024 #5 Essex dedi: Google Fotoğraflar var mıydı? Fotoğrafları kurtarma şansın var hiç değilse. Genişletmek için tıkla... Vardı.
Essex dedi: Google Fotoğraflar var mıydı? Fotoğrafları kurtarma şansın var hiç değilse. Genişletmek için tıkla... Vardı.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 20 Ekim 2024 #6 gustavo dedi: Vardı. Genişletmek için tıkla... Otomatik yedekleme açık ise Google hesabına girip fotoğrafları kurtarabilirsin. Reddit üzerinde şifre kırmak için bunu önermişler ama $100 : D MOBILedit Forensic — MOBILedit
gustavo dedi: Vardı. Genişletmek için tıkla... Otomatik yedekleme açık ise Google hesabına girip fotoğrafları kurtarabilirsin. Reddit üzerinde şifre kırmak için bunu önermişler ama $100 : D MOBILedit Forensic — MOBILedit
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 20 Ekim 2024 #7 Essex dedi: Otomatik yedekleme açık ise Google hesabına girip fotoğrafları kurtarabilirsin. Reddit üzerinde şifre kırmak için bunu önermişler ama $100: D MOBILedit Forensic — MOBILedit Genişletmek için tıkla... O kapalıydı gitti veriler.
Essex dedi: Otomatik yedekleme açık ise Google hesabına girip fotoğrafları kurtarabilirsin. Reddit üzerinde şifre kırmak için bunu önermişler ama $100: D MOBILedit Forensic — MOBILedit Genişletmek için tıkla... O kapalıydı gitti veriler.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 21 Ekim 2024 #8 MI hesabı kullanmış mıydın? Bilgisayarına MI PC Suite'i indir ve kur. Cihazını bağla ve talimatları takip et. Bu yöntem bazı verileri koruyabilir.
MI hesabı kullanmış mıydın? Bilgisayarına MI PC Suite'i indir ve kur. Cihazını bağla ve talimatları takip et. Bu yöntem bazı verileri koruyabilir.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 21 Ekim 2024 #9 Recep Baltaş dedi: Mı hesabı kullanmış mıydın? Bilgisayarına mı PC Suite'i indir ve kur. Cihazını bağla ve talimatları takip et. Bu yöntem bazı verileri koruyabilir. Genişletmek için tıkla... Recep hocam gerek kalmadı bir arkadaşın yüzünü taratmıştım zamanında onun ile açtım.
Recep Baltaş dedi: Mı hesabı kullanmış mıydın? Bilgisayarına mı PC Suite'i indir ve kur. Cihazını bağla ve talimatları takip et. Bu yöntem bazı verileri koruyabilir. Genişletmek için tıkla... Recep hocam gerek kalmadı bir arkadaşın yüzünü taratmıştım zamanında onun ile açtım.