Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.494 Yer Adana 28 Eylül 2025 #1 Komşumuzun Windows 10 yüklü bir bilgisayarı var ve şifresini unutmuşlar. Kilidi açmak için ne yapabilirim?
Komşumuzun Windows 10 yüklü bir bilgisayarı var ve şifresini unutmuşlar. Kilidi açmak için ne yapabilirim?
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 577 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 192 28 Eylül 2025 #2 Emre.py dedi: Komşumuzun Windows 10 yüklü bir bilgisayarı var ve şifresini unutmuşlar. Kilidi açmak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla...
Emre.py dedi: Komşumuzun Windows 10 yüklü bir bilgisayarı var ve şifresini unutmuşlar. Kilidi açmak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla...
NightWist Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.786 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.428 28 Eylül 2025 #3 USB belleğe Hiren's Boot kur ve diğer bilgisayarda çalıştır. İçinde ntuser bilgilerini değiştirmenize yarayan programlar var. Hiren's BootCD PE
USB belleğe Hiren's Boot kur ve diğer bilgisayarda çalıştır. İçinde ntuser bilgilerini değiştirmenize yarayan programlar var. Hiren's BootCD PE
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.494 Yer Adana 28 Eylül 2025 #4 ryz dedi: Genişletmek için tıkla... Bu videoyu görmüştüm. Akşam deneyeyim. NightWist dedi: USB belleğe Hiren's Boot kur ve diğer bilgisayarda çalıştır. İçinde ntuser bilgilerini değiştirmenize yarayan programlar var. Hiren's BootCD PE Genişletmek için tıkla... Buna da bakacağım.
ryz dedi: Genişletmek için tıkla... Bu videoyu görmüştüm. Akşam deneyeyim. NightWist dedi: USB belleğe Hiren's Boot kur ve diğer bilgisayarda çalıştır. İçinde ntuser bilgilerini değiştirmenize yarayan programlar var. Hiren's BootCD PE Genişletmek için tıkla... Buna da bakacağım.
NightWist Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.786 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.428 28 Eylül 2025 #5 Emre.py dedi: Bu videoyu görmüştüm. Akşam deneyeyim. Buna da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim bildiğin taşınabilir Windows açıyor. Ntwpedit gibi bir programla sadece şifreyi sıfırlıyorsunuz. İçinde yüklü geliyor. CMD'ye kıyasla daha kolay geliyor bana.
Emre.py dedi: Bu videoyu görmüştüm. Akşam deneyeyim. Buna da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim bildiğin taşınabilir Windows açıyor. Ntwpedit gibi bir programla sadece şifreyi sıfırlıyorsunuz. İçinde yüklü geliyor. CMD'ye kıyasla daha kolay geliyor bana.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 577 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 192 28 Eylül 2025 #6 Hocamın verdiği yöntemi veya benim verdiğim yöntemi kullanabilirsiniz aynı yola çıkacaktır. Konu sonucunu bekliyoruz.
Hocamın verdiği yöntemi veya benim verdiğim yöntemi kullanabilirsiniz aynı yola çıkacaktır. Konu sonucunu bekliyoruz.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.494 Yer Adana 28 Eylül 2025 #7 Bu videoyla yaptım. Hazırda Windows yazılı flaş diskim olduğu için kısa sürede hallettim. Komşumuza da geri götürdüm @NightWist @ryz
Bu videoyla yaptım. Hazırda Windows yazılı flaş diskim olduğu için kısa sürede hallettim. Komşumuza da geri götürdüm @NightWist @ryz