Diğer 2 oyunu söylemiyorum bile. Geçen sefer dağıttığında Sifu'yu almadıysanız alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Zaten verilen oyunu bir daha verince kardeşim ne hissetti

RoaringLion
Üstün
Aldıktan sonra 20 TL'ye delüks sürümüne yükseltilebiliyormuş.
RockyHighway79
Üstün
Emin ol, zaten verilen oyunu vermesi bazen çok iyi oluyor. Ya bu sene Ocak ayında ya da 2024 Aralık ayında Hot Wheels Unleashed’ı beleşe vermişlerdi. O gün oyunu almayı 7 dakikayla mı ne kaçırmıştım. Şimdi Hot Wheels Unleashed verse, çok iyi olur mesela.Zaten verilen oyunu bir daha verince kardeşim ne hissetti![]()
Bende bu oyunda yok bak. Epic ne ara beleşe verdi bunu ya?Bu da control gibi sürekli ücretsiz verilmeye başladı.
Yanlış hatırlamıyorsam kış indirimlerinde vermişlerdi. 2024 kışı.Bende bu oyunda yok bak. Epic ne ara beleşe verdi bunu ya?
DarthGorsoy
Bilgin
Oynayanlar ne diyorsunuz, güzel midir? Epic Games 90 milyonuncu kez çıkış yaptigi icin girmeye cok üşendim de, ona göre girip ekleyecegim...
RockyHighway79
Üstün
Kanka böyle üşendim triplerine girme bence, gerek yok. Beleş oyunu gördün mü yapıştır, hem hesabının değeri artar hemde oyunsuz kalmazsın. Sifu çok güzel oyundur bu arada. Ben Acemi modunda 3 saat 25 dakikada falan bitirdim oyunu. Yani iyi oynarsan, ölmeden ilerlersen çok daha hızlı şekilde de bitirebilirsin oyunu. Ben defalarca ölmeme rağmen bu kadar kısa sürede bitirdim sen düşün, karakterim 45-50 yaşında falandı oyunun sonunda.Oynayanlar ne diyorsunuz, güzel midir? Epic Games 90 milyonuncu kez çıkış yaptigi icin girmeye cok üşendim de, ona göre girip ekleyecegim...
Daha önce de verildi ama kaçıranlar için güzel bir fırsat.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-