Sigarasızlığa nasıl dayanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Makima1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Makima1

Gelişen
Hocalarım, 2 gün boyunca bir yere gideceğim. Sigara yasak, orada götüremem de. Bu 2 gün içinde sigara isteğinin aşırı bastırmaması için ne yapmam gerek?

İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir sey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.

Hocam 2 günlüğüne sadece abartmayalım

Ben mentollü sakız çiğniyordum isteğimi gideriyordu. Sigara kokusunu da gideriyordu.

Hocam, ikisi de dopamini hedef alıyor ama uyuşturucu daha çok alıyor; sigarayla karşılaştırılamaz.

Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…