Hocalarım, 2 gün boyunca bir yere gideceğim. Sigara yasak, orada götüremem de. Bu 2 gün içinde sigara isteğinin aşırı bastırmaması için ne yapmam gerek?
İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir sey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.
İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir şey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.
Abartmadim aslinda. Bazi insanlar Ramazan ayinda bile kac saat sigarasiz kalinca cildiriyorlar. Bagimlilik ciddi bir sorun. Temelli birakabilirsen iyi olacak.
Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.
Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.