Detaylar
Kim cevapladı?Han gibi 2 gün boyunca sigara içmek yerine cips yiyerek yaşamını devam ettirebilirsin bence.
- Makaleler
- 23
İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir sey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.
Makima1
Gelişen
İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir şey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.
Hocam 2 günlüğüne sadece abartmayalım
- Makaleler
- 6
Nikotin sakizi kullanabilirsin, hem bu vesileyle de sigara denen les gibi illeti de birakirsin.
Lain Iwakura
Uzman
Ben mentollü sakız çiğniyordum isteğimi gideriyordu. Sigara kokusunu da gideriyordu.
Makima1
Gelişen
Hocam tekrar söyleyim: tek 2 günlük ,bırakmayacağım.Nikotin sakizi kullanabilirsin, hem bu vesileyle de sigara denen les gibi illeti de birakirsin.
- Makaleler
- 23
Abartmadim aslinda. Bazi insanlar Ramazan ayinda bile kac saat sigarasiz kalinca cildiriyorlar. Bagimlilik ciddi bir sorun. Temelli birakabilirsen iyi olacak.
- Makaleler
- 6
Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.Hocam tekrar söyleyim: tek 2 günlük ,bırakmayacağım.
Makima1
Gelişen
Hocam, ikisi de dopamini hedef alıyor ama uyuşturucu daha çok alıyor; sigarayla karşılaştırılamaz.
Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.