Makima1

Gelişen
Hocalarım, 2 gün boyunca bir yere gideceğim. Sigara yasak, orada götüremem de. Bu 2 gün içinde sigara isteğinin aşırı bastırmaması için ne yapmam gerek?

Han gibi 2 gün boyunca sigara içmek yerine cips yiyerek yaşamını devam ettirebilirsin bence.

Fast And Furious Eating GIF

İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir sey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.

İradene sahip cikmalisin derdim normal sartlarda ama nikotin bagimliliginin iradeyi pek umursadigini soyleyemem. Sigaradan daha fazla bagimlilik yapacak bir şey bulmalisin. Hobi bazinda video oyunu oynamak, dizi-film seyretmek, klasik kitap okumak, muzik dinlemek olabilir. Yiyecek-icecek bagimliligini cok onermem. Sigara gibi birakmak zor oluyor.

Hocam 2 günlüğüne sadece abartmayalım

Hocam tekrar söyleyim: tek 2 günlük ,bırakmayacağım.
Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.

Hocam, ikisi de dopamini hedef alıyor ama uyuşturucu daha çok alıyor; sigarayla karşılaştırılamaz.

Biliyorum, oneri olarak soyledim sadece. Sigara en az eroin gibi uyusturucu maddeler kadar zararli bir madde (ama nasil olduysa tarih boyunca uyusturucu maddelere gore cok cok daha fazla normallestirilmis) oldugundan.