Ethem Efe

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
Esenlikler,

Fırının sigorta attırmasındaki nedeni çözmeye çalışırken toplamda 20 kez falan sigorta attı. Bu süreçte bilgisayarı tamamen unutmuşum. Açmaya çalıştığımda onarım yapmaya çalıştı ancak maalesef onaramadı.
Şu an tek çare format atmak mı? Aşamaz mıyım bu sorunu?

Eki Görüntüle 283425

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG-20261004-WA0000.webp
    IMG-20261004-WA0000.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 26
Aşağıdaki konuda anlatılan yöntemleri deneyebilirsiniz. Çare olmazsa format atmanız lazım. Doğrudan Windows yüklü diski seçip kurulum yaparsanız verilerinizi kaybetmezsiniz, Windows.old klasörüne taşınırlar.

Telefondan chatgpt vb. bir yapay zeka asistan açıp ekran görüntüsü yükleyerek kurtarma için yardım isteyin. Yönlendirmelerle komut sistemi üzerinden kurtarma ihtimaliniz olabilir.

Aşağıdaki konuda anlatılan yöntemleri deneyebilirsiniz. Çare olmazsa format atmanız lazım. Doğrudan Windows yüklü diski seçip kurulum yaparsanız verilerinizi kaybetmezsiniz, Windows.old klasörüne taşınırlar.

Deneyip haber edeceğim. SSD uçtuysa yıkılacağım ya.

Telefondan chatgpt vb. bir yapay zeka asistan açıp ekran görüntüsü yükleyerek kurtarma için yardım isteyin. Yönlendirmelerle komut sistemi üzerinden kurtarma ihtimaliniz olabilir.
Attığım konuda bunlar anlatılıyor zaten. Yapay zekanın vereceği bilgilerin doğruluğu meçhul, daha kötü hale getirebilir işi.

Bırakın kahinliği de insanlar sorunlarını çözmeye çalışsınlar.
Zaten ben sorunu çözmesine uğraşıyorum, siz yapay zekaya sor diyorsunuz 😂

Ben okuyup teyit ettiğim bir kaynak ile bilgi veriyorum. AI ile de çok çöp ettiğim ve yeniden sıfırdan kurduğum Windowslar, Linuxlar oldu. Bu tarz işlerde sorunu içinden çıkması daha zor bir hale getirebiliyor AI ile ilermek.