rebel82

Gelişen
Gece pazarına Sihirpunk Sheriff 1154 Valorant puanına gelmiş, değer mi sizce?

1766003960744.webp

Hissiyatını seviyorum. Sadece şu içindeki elektrik efekti hoşuma gitmiyor. Onun dışında alınabilir.

Evet hissiyatına mağaza içerisinde göz gezindim orta şekerli gibimsi. Elektrik konusu dediğiniz gibi fakat pek de önemli değil ara ara oynuyorum zaten müsaitlik zaman buldukça eğlendirse yeterlidir.

Sağ ol yanıtınız için :kırmızıkalp:

Hala Valorant oynayan var mı? Cidden.
Oynuyorsanız para yatırmayın bari.

Ara ara diyelim. Sebebi nedir ki merak etmedim değil oyuna karşı öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Evet hissiyatına mağaza içerisinde göz gezindim orta şekerli gibimsi. Elektrik konusu dediğiniz gibi fakat pek de önemli değil ara ara oynuyorum zaten müsaitlik zaman buldukça eğlendirse yeterlidir.

Fiyatına göre alınabilir. Normal fiyatını hak etmiyor. Ben pişman olmuştum normal fiyatıyla alınca.

Ara ara diyelim. Sebebi nedir ki merak etmedim değil oyuna karşı öğrenebilir miyim?

Sürekli aynı şeyi yapıyorsun. Saçma sapan bir kitle, hangi sunucuda oynarsan oyna her yerdeler. 2 yıldır oynamıyorum stres yok bir şey yok. Valorant skin oyununa dönmüş. Skin getirmekten oyuna yenilik getirmiyorlar.

Fiyatına göre alınabilir. Normal fiyatını hak etmiyor. Ben pişman olmuştum normal fiyatıyla alınca.

Alıyorum o halde o zaman. Eğlendirecek diye umut ediyorum :). Mor renkli kaplamaların fiyatı 1775 Valorant puanı değil mi? Zaten bundaki en sondaki adamı sen öldürüsende iyi ve kısa bir animasyonunu gördüm seside orta şekerli 1000 puana düşündümde iyi.

Sürekli aynı şeyi yapıyorsun. Saçma sapan bir kitle, hangi sunucuda oynarsan oyna her yerdeler. 2 yıldır oynamıyorum stres yok bir şey yok. Valorant skin oyununa dönmüş. Skin getirmekten oyuna yenilik getirmiyorlar.

Yani bu tarzda genellikle aynı şeyler. Ama ciddiyetlik bir oyun serüvenim yok gerilmiyorum ölsem bile eğlencesine takılmak sohbet muhabbet vesaire. Kitlerlere yapacak bir şey yok topluluk bozuldu. Tahammül edilmeyecek seviyeye getiriliyorsa sustur şikayet et maçına gelmiyor zaten. Sesli sohbette anlaşılıyor sesinden soluklarından susturuyorum direk kafam rahat oluyor. :)

Son düzenleme:

Katılıyorum. Her maç bittiğinde aldığın dopaminin daha fazlasını istiyorsun (ya da alamadığını almak istiyorsun) ve bu çok stresli bir durum çünkü o dopamini alamıyorsun genelde.